Τελευταια Νεα

30 Σεπ 2017

Ισόπαλοι 1-1 Αράκυνθος και ΑΕΜ


Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Αράκυνθος Ματαράγκας και ΑΕ Μεσολογγίου.σε ένα ματς ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις.
Μόλις στο 10' ο Αράκυνθος προηγήθηκε με σουτ του Ευθυμίου. Στο 14' ο Ευαγγελόπουλος επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στην πλάτη αμυντικού και να καταλήξει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. 
Η ΑΕ Μεσολογγίου έφτασε στην ισοφάριση στο 66' με σουτ του Καρρά. στο 75' ο Αράκυνθος θα μπορούσε να προηγηθεί αλλά το σουτ του Ευαγγελόπουλου σταμάτησε στο δοκάρ και στο 81' σουτ του Μπούκαρη αμυντικός της ΑΕΜ έδιωξε πάνω στη γραμμά όπως και το νέο σουτ που επιχείρησε ο Παπαδόπολος στην επαναφορά.
Σπουδαία ευκαιρία έχασε η ΑΕΜ να πάρει το ματς στο 85' όταν από λάθος του τερματοφύλακα του Αράκυνθου, Γκρέκα, ο Καρράς μόνος με κενή την εστία έκανε το σουτ άουτ.

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος): Γκρέκας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Μακραδήμας, Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Μπούκαρης Χ., Κουζέλης, Μητσόπουλος (55' Μπανάκας Ν.), Παπαδόπουλος (84' Βδουκάκης), Ευθυμίου (62' Ζαπαντιώτης)
ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Χ., Χαλαζιάς (65' Κάκκος Γ.), Λίτσος (46' Καβαλλάρης Δ.), Διαμαντόπουλος (88' Βασιλείου), Μιχαλόπουλος, Ντζιμάνης, Καρράς, Καβαλλάρης Αθ., Κοντοπάνος







« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.