Τελευταια Νεα

21 Αυγ 2017

Χιμένεθ: Πήραμε το αποτέλεσμα δίχψς να παίξουεμ καλά

Η ΑΕΚ… μπήκε το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο άδειο ΟΑΚΑ και ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε λόγο για πολλές αντιξοότητες, σε δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι των «κιτρινόμαυρων». 

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στη ρεβάνς της Πέμπτης (24/08) κόντρα στην Μπριζ για τα play offs του Europa League και εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Σε ό,τι αφορά την αποβολή του Ούγκο Αλμέιδα για χτύπημα στον Χαντάκια, τόνισε ότι δεν υπήρξε χτύπημα του Πορτογάλου στον αντίπαλό του, αλλά απώθηση και πως δεν έπρεπε να αποβληθεί ο φορ της Ένωσης. 

Αναλυτικά μίλησε για: 

-τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Συναντήσαμε πολλές συνθήκες και αντίθετες σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε, αλλά η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα και δίχως να παίξει καλά». 

-την αποβολή του Αλμέιδα: «Δεν ξέρω τι είδε ο βοηθός, αλλά αυτό που είδα εγώ είναι ότι αντίπαλος αρπάξει τον Αλμέιδα από πάνω. Ο Αλμέιδα προσπάθησε να τον απωθήσει και ο αντίπαλος προσποιήθηκε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπήρξε τίποτα». 

-τη ρεβάνς με την Μπριζ και το κεκλεισμένων κόντρα στον Παναιτωλικό: «Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Για να δούμε αν θα μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε εμάς και κυρίως στον κόσμο. Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας (σ.σ. εννοεί το ματς με τον Παναιτωλικό), σε ένα ψυχρό γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα χωρίς τον κόσμο μας. Ελπίζουμε και μακάρι να μας ωθήσουνε για να πάμε καλά και να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Μπριζ». 

http://www.sport-fm.gr/


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.