Τελευταια Νεα

21 Αυγ 2017

Μάκης Χάβος: Οταν δεν σκοράρεις είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. 

«Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει και θα άλλαζαν όλα», σχολίασε ο προπονητής του Παναιτωλικού ο οποίος στάθηκε και στις αποφάσεις του διαιτητή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου: 

-για το παιχνίδι: 

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Για το ματς είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παιδιών και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε ότι ήρθαμε εδώ να πάρουμε το ματς. Η ΑΕΚ μέχρι το πέναλτι δεν είχε μια ευκαιρία. Κλέψαμε μπάλες, πιέσαμε ψηλά και δε είχε καλή ανάπτυξη ο αντίπαλος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει και θα άλλαζαν όλα. Όταν δεν σκοράρεις και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα δύσκολα μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η αποβολή του Πάουλο. Είναι διαφορετικό να βγαίνει ένας παίκτης που παίζει επίθεση και διαφορετικό να βγαίνει ένας αμυντικός χαφ. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ την Πέμπτη». 

-για την εμφάνιση του Παναιτωλικού: 

«Ήταν μια καλή εμφάνιση. Μεστή. Δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλο να κάνει φάσεις. Έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Αλμέιδα. Αλλά και πριν την αποβολή η ομάδα πατούσε καλά στο γήπεδο. Αλλά όταν δεν σκοράρεις είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα». 

-για το πέναλτι της ΑΕΚ και το δεύτερο γκολ: 

«Μετά το παιχνίδι υπάρχει ένταση. Πρέπει να ξαναδώ τις φάσεις. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στη διαιτησία. Ειμαι εδώ για το παιχνίδι. Μου φάνηκε παράξενο αν όχι η φάση του πέναλτι, αν και δεν ήμουν κοντά, μου είπαν ότι δεν είναι. Στο δευτερο γκολ της ΑΕΚ νομίζω μέτρησε το ριπλέι. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μιγκέλ δεν θα μετρούσε το γκολ». 

-για τις δηλώσεις περί λανθασμένου καταλογισμού πέναλτι: 

«Αυτή την ενημέρωση είχα. Ότι δεν είναι πέναλτι. Είπαν όλοι στην ομάδα ότι δεν είναι πέναλτι. Στο δεύτερο γκολ αν δεν φώναζαν από τα επίσημα και τα δημοσιογραφικά και δεν ήταν ο παίκτης μας τραυματισμένος δεν θα μετρούσε το γκολ. Πρέπει όλοι να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο». 

-για το πώς μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα στο γκολ: 

«Διορθώνεται με προσπάθεια, καλύτερα τελειώματα, με αυτοσυγκέντρωση και ποιότητα. Δεν ανησυχώ. Όταν κάνεις ευκαιρίες δεν ανησυχείς. Είναι και θέμα ρέντας. Οι επιθετικοί μπορούν να βάλουν γκολ για 3-4 αγωνιστικές και μετά να μην σκοράρουν».


http://www.sport-fm.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.