Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2017

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Ολα τα προγνωστικά ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη της ρεβάνς του Σαν Μαμές και επιβεβαιώθηκαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Η Αθλέτικ δεν έδειξε διάθεση να επιτρέψει οποιαδήποτε αμφισβήτηση και το γκολ του Μουνιαΐν στο 23' ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση μετά το 3-2 της Αθήνας. Οι "πράσινοι" προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αντιδράσουν, οι Βάσκοι έλεγξαν το ρυθμό και ήταν πιο απειλητικοί και το τελικό 1-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά.
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά συνολικά η Αθλετίκ ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική. Ακόμα και μετά το 1-0, έψαξε έστω την ισοπαλία, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει πολύ τον Ερερίν. Ασφαλώς, ένας αντίπαλος του επιπέδου της Μπιλμπάο, ανέδειξε όλες τις ελλείψεις και τις δυσλειτουργίες της ομάδας του Ουζουνίδη και τη "χτύπησε" εκεί που πονάει.
Γκολ: Μουνιαΐν 23'
ΑΘΛΕΤΙΚ (Κούκο Θιγάντα): Ερερίν, Λέκουε, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Ετσεμπαρία (73' Ρίκο), Σουσαέτα (64' Γουίλιαμς), Ίνιγο Κόρδοβα, Μουνιαΐν (79' Ακέτσε), Αντούριθ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (66' Μολίνς), Λουντ (68' Άλτμαν), Λουτσιάνο, Τσάβες (74' Δώνης).
http://www.sport24.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.