Τελευταια Νεα

5 Αυγ 2017

Στίβος Λονδίνο 2017:Δεν βρήκε το άλμα για τον τελικό η Βούλα Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κι έτσι δεν μπόρεσε να βρει το άλμα, που θα την έστελνε στον τελικό.
Η "χάλκινη" του χειμώνα στο Βελιγράδι σημείωσε 13,75 (0,5) στο τρίτο της άλμα και κατέλαβε την 20η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ, ενώ η 12 συμπληρώθηκε με άλμα στα 14,07 μ., επίδοση μέσα στις δυνατότητες της.
Η Παπαχρήστου έχασε έτσι την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς ούτε το 2011 είχε καταφέρει να βρεθεί στις 12 καλύτερες. Η Παπαχρήστου τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις σταθερότερες αθλήτριες στο αγώνισμα. Η Όλγα Ριπακοβα σημείωσε την καλύτερη επίδοση του προκριματικού με 14,57 μέτρα. Η αθλήτρια από το Καζακστάν το 2012 στο ίδιο στάδιο είχε κερδίσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.
Εκτός τελικού έμειναν μεταξύ άλλων οι Έλενα Παντουροιου (Ρουμανία) και η Γκαμπριέλα Πέτροβα (Κροατία). Στον τελικό προκρίθηκε τόσο η αθλήτρια με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, Γιούλι Ρόχας (14,52), όσο και η νικήτρια πριν δύο χρόνια στο Πεκίνο και πέρυσι στο Ρίο, Κατρίν Ιμπαργκουεν (14,21 μ.).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.