Τελευταια Νεα

19 Ιουλ 2017

Επέστρεψε στον Τρικούπη ο Νίκος Ξηρός

Παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη θα είναι τη νέα χρονιά ο Νίκος Ξηρός. Ο 23χρονος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 2 και 3 επιστρέφει στον Τρικούπη μετά από μια πενταετία που έπαιξε σε ομάδες της Λαμίας όπου σπούδαζε.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος <<Χαρίλαος Τρικούπης>> Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Νίκο Ξηρό.
Είναι γεννημένος στις 28/9/1993, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.
Ο Νίκος προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, έχοντας μάλιστα και συμβολή στο πρωτάθλημα-άνοδο του αντρικού τμήματος  από την Α’2 ΕΣΚΑΒΔΕ στην Α’1 και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 5 χρόνια καθώς βρισκόταν στη Λαμία για σπουδές.Το διάστημα αυτό αγωνίστηκε με την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας (Α’ΕΣΚΑΣΕ) τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 χρόνια με τον Έσπερο Λαμίας (2014-2015 Α’ΕΣΚΑΣΕ-πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ’Εθνική) και 2015-2017 (Γ’Εθνική).
Ο Σύλλογος μας αποσκοπώντας στην ανάδειξη των παικτών της περιοχής εντάσσει στην αντρική ομάδα το Νίκο Ξηρό. Ευελπιστούμε σιγά σιγά η προσπάθεια του συλλόγου μας να αποδώσει καρπούς αναδεικνύοντας και άλλους παίχτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα <<δικό μας>> παιδί επιστρέφει στην πόλη του και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.Καλωσορίζουμε το Νίκο ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια πετυχημένη χρονιά τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.