Τελευταια Νεα

1 Ιουλ 2017

Μεγάλο ρεκόρ και όριο για την Ειρήνη Βασιλείου

Η τρίτη Ελληνίδα όλων των εποχών στα 400 μ. έγινε σήμερα η Ειρήνη Βασιλείου, στη διάρκεια των αγώνων "Τοφάλεια". Η έμπειρη αθλήτρια διένυσε την απόσταση σε 51.86 και βελτίωσε το 52.12, που είχε από το 2016.
Παράλληλα η έμπειρη αθλήτρια πέτυχε τον μεγάλο της στόχο για το 2017, που ήταν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνο. Η Βασιλείου ήταν δεύτερη στην κούρσα, αφού νικήτρια ήταν η Ελένη Αρτυματά, επίσης με ένα νέο ατομικό ρεκόρ με 51.61. Η Αννα Βασιλείου τερμάτισε τρίτη με 52.81 και τέταρτη η Ελπίδα Καρκαλάτου ε 55.29. Νέο ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η νεάνιδα Αρτεμις Αναστασίου, που ξεπέρασε τους τραυματισμούς και αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό της. Η αθλήτρια τερμάτισε σε 56.40 και κατέλαβε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη.
Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου κυνήγησε σήμερα στην Πάτρα ο Δημήτρης Πατσουκάκης. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, αφού ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,50 μ., άφησε τα 5,60 μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,70 μ., όσο και το όριο για το κορυφαίο γεγονός. Ο έμπειρος άλτης είναι σε καλή κατάσταση και θα συνεχίσει τους αγώνες, προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Ευχάριστη έκπληξη του αγωνίσματος ήταν ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, που πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 5,50 μ. και τρίτος ο Πέτρος Χατζιού, που ξεπέρασε τα 5,20 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,30 μ., προκειμένου να πιάσει το όριο για το Μπίντγκοζ.
 
Πολύ κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Γκροσέτο βρέθηκε σήμερα στα Τοφάλεια, ο Αρης Δρίστας, ο έφηβος αθλητής του Κώστα Ηλία διένυσε την απόσταση σε 52.82 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν.. από τον αγώνα της Τετάρτης στη Θήβα. Ο νεαρός χρειάζεται μια επίδοση καλύτερη από 52.65, προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα για Γκροσέτο. Την καλή της αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε η Ελπίδα Τόκα, που ήταν νικήτρια στα 400 μ. εμπ. με 58.99.
Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε σήμερα ο Μάκης Στεργιούλης, που επικράτησε στα 100 μ. με 10.57 (-0.3).
http://www.segas.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.