Τελευταια Νεα

22 Ιουν 2017

Στο Φαέθων Γέφυρα ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης

Ο παίκτης προπονητής του Α.Ο. Χάλκειας Ανδρέας Καλαβριζιώτης εκτός από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει ξανά στα παρκέ με τον Φαέθων Γέφυρα. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Ανακοίνωση

Μετα την ένταξη του  Γιώργου Παππά στο ρόστερ του Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου σύμφωνα με ανακοίνωση των «πρασίνων» η ενίσχυση σε  όλα τα επίπεδα συνεχίζεται.
Οι Παντελής Κωστής, Πέτρος Διαμάντης και Καλαβρουζιώτης Ανδρέας αποτελούν τις επόμενες μεταγραφικές ενισχύσεις για την ομάδα του Θάνου Ζάκκα.
Ο Παντελής Κωστής (18χρ, 1.96μ) προέρχεται από το Γ.Σ Ατλαντα 2008 Καρπενησίου και αγωνίζεται στη θέση 5, ο Πέτρος Διαμάντης (1.80μ γκαρντ) που μετά από μια διαδρομή σε Σοπωτο και Αχαιό Σαραβαλίου ουσιαστικά επιστρέφει στο Φαέθων Γέφυρα ενώ πράξη γίνεται η επιστροφή στα παρκέ του Ανδρέα Καλαβριζιώτη (32χρ, 1.82μ) που έχει να επιδείξει σημαντική αγωνιστική παρουσία στο Μεσολόγγι.
Η ενίσχυση του Φαέθων Γέφυρα δε σταματά εντός των γραμμών μιας και οι «πράσινοι» θα συνεργαστούν με τον έμπειρο Γιάννη Μυλωνόπουλο στο πόστο του τιμ μάνατζερ και άμεσο συνεργάτη του Θάνου Ζάκκα στον πάγκο μαζί με τον νυν ασίσταντ κόουτς Μανώλη Καλπουρζίνη. Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος διακρίνεται για την αγάπη του στο τοπικό μπάσκετ και το έχει αποδείξει περίτρανα τα τελευταία χρόνια στη Νίκη Προαστείου, τον Πατρέα, τον Ερύμανθο καθώς και στο Αll star γυναικών.
Η διοίκηση του Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου ευχαριστεί ολόψυχα τους αθλητές που αποδεσμεύονται: Δελάρτα Μιχάλη, Παναγιωτόπουλο Παναγιώτη, Τσιμπούκη Ηλία, Κόκλα Βασίλη και Νταβλούρο Ανδρέα  για την πολυετη και ανιδιοτελή  προσφορά τους στις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου μας και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στις επόμενες  αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.