Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2017

Προετοιμάζεται για το 1ο Διεθνές τουρνουά κορασίδων η μικτή ομάδα βόλεϊ Ναυπάκτου - Πάτρας

Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Ναυπάκτου πραγματοποίησε η μικτή ομάδα Ναυπάκτου-Πάτρας τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου. Η ομάδα ονομάστηκε Western Union μιας και ο βασικός της ρόλος είναι να ενώσει τα κορίτσια της Δυτικής Ελλάδας που προέρχονται από διαφορετικά σωματεία κάτω από ένα κοινό σκοπό, με στόχο κυρίως τη διασκέδαση.
Υπό τις οδηγίες των δύο προπονητών Γιώργου Μακρυκώστα και Κυριάκου Κοκόλα και πολύ καλή διάθεση για τη ζέστη της εποχής τα κορίτσια έκαναν αναγνωριστική προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Κορασίδων, στις 17 και 18 Ιουνίου 2017. 
Οι αγώνες θα γίνουν στα πλαίσια της αναβίωσης των Παπαχαραλαμπείων, των οποίων θα αποτελέσουν την πρώτη διοργάνωση για το φετινό καλοκαίρι ενώ πάντα αρωγός είναι ο Δήμος Ναυπακτίας σε τέτοιου είδους δράσεις. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι το Gο Nafpaktia.
Στη φωτογραφία είναι οι κοπέλες που συμμετείχαν στην προπόνηση της Ναυπάκτου με τους τρεις υπευθύνους αυτής της ομάδας. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι: (Όρθιοι-ες): Τσαμπά Βασιλική, Τούφα Αίγλη, Παγωμένου Ελένη, Κοκόλας Κυριάκος, Τσακανίκας Ντίνος, Μακρυκώστας Γιώργος, Φλέσσα Ιωάννα, Αγγελοπούλου Αθηνά, Δεμή Ελένη.
(Καθήμενες): Σπηλιοπούλου Μαριτίνα, Τριανταφύλλου Μαρία, Αβράμη Σιμόνα, Μούχα Αλεξάνδρα, Γκοτζιά Ανθέλια, Σαραπτσή Δήμητρα. 
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου θα ανακοινωθεί επισήμως το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, που πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει για τις ξένες ομάδες γνωριμία με την περιοχή, ξενάγηση στην πόλη και φυσικά το πάρτυ της διοργάνωσης για όλους μαζί, νικητές και ηττημένους την Κυριακή το βράδυ μετά τις απονομές, με τις ελληνικές συμμετοχές να έχουν την “υποχρέωση” να γνωρίσουν το δικό τους τρόπο διασκέδασης στις φιλοξενούμενες από το εξωτερικό κοπέλες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.