Τελευταια Νεα

28 Μαΐ 2017

Ιδανικό φινάλε με νίκη στο μπαράζ για το Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου κέρδισε στο μπαράζ κατάταξης στην Ακράτα τον Πανερυθραϊκό με 68 - 61. Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους της πήρε τη νίκη, έκλεισε ιδανικά τη φετινή χρονιά και περιμένει πλέον να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον Α.Ο.Α. που προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 20 - 12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι τυπικά φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στον πόντο με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Χρήστου Μυριούνη πήραν μικρή διαφορά που διατήρησε και στα πρώτα λεπτά του τετάρτου δεκαλέπτου. Στα τελευταία λεπτά ο Α.Ο.Α. βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και έφτασε στη νίκη την οποία οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας πανηγύρισαν με τους φιλάθλους τους.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Βασίλης Μακρής με 16, πόντους, ο Νάσος Γκρέκας σημείωσε 15, ο Κώστας Τασόπουλος είχε 12 και ο Δημήτρης Μήτσου 10. Ο Λουκάς Γιαουρτόγλου με 19 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ του Πανερυθραϊκού και ακολούθησε ο Μουράτης Κούσουλας με 11.

Δεκάλεπτα: 20 – 12, 32 – 31, 49 – 44, 68 – 61.

Διαιτητές: Δημόπουλος – Κωνσταντινίδου.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Σαπλαούρας, Μπερερής 8, Τασόπουλος 12(1), Πουρνάρας 2, Μπαρούχας, Τάσσος 5(1), Γκρέκας 15(1), Μήτσου 10(1), Μακρής 16, Δασκαλάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Δημήτρης Χουχουλής): Δέλλιος 5, Καλούδας, Καλανιώτης 3(1), Πρίτσος, Αλεξίου 8, Κούσουλας 11, Γιαουρτόγλου 19(2), Τοπάλης 3(1), Υφαντής, Αντωνίου 6(2), Τσικόπουλος, Γιανναλέτσος 6.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.