Τελευταια Νεα

28 Μαΐ 2017

Κυπελούχος στη Γ' Εθνική η ΑΕ Καραϊσκάκης

H AE Kαραϊσκάκης γιορτάζει την πιο σημαντική επιτυχία της ιστορία της, η ομάδα της Αρτας νίκησε την Αχαϊκή 1-0 στο Αγρίνιο και κατέκτησε το Κύπελλο Γ' Εθνικής.
Είναι η 3η χρονιά που γίνεται το Κύπελλο στη Γ' Εθνική, με την ΑΕΛ και τα Τρίκαλα να έχουν στεφθεί Κυπελλούχοι στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις.
Το γκολ που χάρισε το Κύπελλο στην ΑΕ Καραϊσκάκης, κόντρα στην ομάδα από την Κάτω Αχαγιά, σημείωσε ο Κουσίδης με γυριστό σουτ στην κίνηση, στο 59ο λεπτό.
Στο 62΄ η ομάδα της Αρτας πλησίασε σε δεύτερο γκολ, όταν ο Βελέτης, από του κέντρου, εκτέλεσε φάουλ, προσπαθώντας να «κρεμάσει» το Δρακόπουλο, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής : Κέκελος
ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλινς (90′ Γούλας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Ευαγγέλου (46′ Ζυγκερίδης), Κουσίδης (80′ Αβραμίδης), Γυφτοκώστας.
Αχαϊκή (Γαβριλόπουλος) : Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Αποστολόπουλος, Δριμάλας (68′ Αναγνωστόπουλος), Κωστούλας, Γεωργόπουλος (79′ Μαντάς), Ρουμπάτος (62′ Αγγελόπουλος).
http://www.sentragoal.gr/


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.