Τελευταια Νεα

9 Μαΐ 2017

Παναιτωλικός: Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη”

Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη” έχει προγραμματίσει ο Παναιτωλικός όπου και θα παραδοθεί ο εξοπλισμός όπου αγοράστηκε από τη δημοπρασία που διοργανώθηκε με φανέλες τις οποίες πρόσφεραν πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η ανακοίνωση:
Αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τον Φιλεκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συλλόγου μας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει ηθικά και υλικά το έργο που επιτελεί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου «Μαρία Δημάδη».
Το προηγούμενο διάστημα διοργανώθηκε δημοπρασία, με φανέλες τις οποίες προσέφεραν πρώην και νυν ποδοσφαιριστές μας: Ράφαελ Μπρακάλι, Νίκο Μαρτίνες, Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Θεοδωρίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Δημήτρης Κυριακίδης, Γρηγόρης Μάκος, Κλέσιο Μπάουκε, Αμρ Ουάρντα, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε. Επίσης, ευχαριστούμε όσους πλειοδότησαν και αγόρασαν τις φανέλες, συμβάλλοντας στην επιτυχία της δημοπρασίας.
Με το ποσό που συγκεντρώθηκε αγοράστηκε απαραίτητος εξοπλισμός (κρεβάτια – στρώματα κ.α.) που θα καλύψει ανάγκες των παιδιών και θα παραδοθεί σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στις 11.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

« PREV
NEXT »