Τελευταια Νεα

31 Μαΐ 2017

Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο IMPERIAL θα γίνει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου. Η Διοίκηση με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της και όσους ενδιαφέρονται να μπουν στα διοικητικά της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα συγχαίρει τον Παναμβρακικό Μπούκας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ καλεί όλα τα μέλη της ομάδας στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο Ξενοδοχείο IMPERIAL. Τα θέματα είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας. Στην προσπάθεια της ομάδας καλούμε όσους θέλουν να  συνεισφέρουν να έρθουν και να βρεθούν μαζί με όλους μας στην οικογένεια της Ένωσης.
Ταυτόχρονα θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΜΠΟΥΚΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και να ευχηθούμε καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Με τιμή

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.