Τελευταια Νεα

1 Απρ 2017

Ανέβηκε στην Α΄ ΕΠΣΝΑ ο Αράκυνθος Ματαράγκας... προβάδισμα ανόδου και για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Αράκυνθος Ματαράγκας μετά την λευκή ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ Καλυβίων το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Δοκιμίου. Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς και πήραν την άνοδο, ενώ για τους Καλυβιώτες η αγωνία παρατείνεται και καλούνται να μη χάσουν την επόμενη Κυριακή στο Νεοχώρι με αντίπαλο τον Αλυζιακό Μύτικα, ώστε να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας ξεκίνησε με ένα δοκάρι για τον Αράκυνθο και έκλεισε επίσης με ένα δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στην πρώτη καλή φάση στο 14′ ο Βδουκάκης με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα στο 92′ ο Μπούρος με σουτ από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Μακρυνείας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και αρκέστηκε σε κάποιες καλές εκτελέσεις στημένων από το Βδουκάκη που δημιούργησε κινδύνους για την εστία του Θεοδωρακόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Κουτσοσπύρου αρχικά και του Αρκουμάνη στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε και ήταν η ομάδα που έφτανε πιο εύκολα κοντά στην επίτευξη κάποιου γκολ αλλά δεν το κατάφερε και ο αγώνας έληξε στο 0-0. Η ομάδα των Καλυβίων διαμαρτύρεται και για δύο περιπτώσεις που θεωρούν ότι ο διαιτητής του αγώνα θα έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπές του Κουτσοσπύρου.

Διαιτητές: Λιόνας, Κουτρομάνος, Ασημάκης.

Το φιλμ του αγώνα.

14′ Ο Βδουκάκης εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Θεοδωρακόπουλος φαίνεται να ελέγχει τη μπάλα, αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.
26′ Σέντρα από δεξιά του Ευθυμίου η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στο Μπανάκα που πιάνει κεφαλιά άουτ.
27′ Ατομική προσπάθεια και σουτ από το Γιάννη Μυλωνά η μπάλα φεύγει άουτ.
35′ Φάουλ του Βδουκάκη διώχνει σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
37′ Σουτ του Γιάννη Μυλωνά από το ύψος της περιοχής φεύγει άουτ.
40′ Σουτ στην κίνηση από τον Παπαδόπουλο η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.
43΄ Κόρνερ του Βδουκάκη, κεφαλιά του Ευθυμίου, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και στρώνεται ξανά στον Ευθυμίου που σουτάρει και αποκρούει ο Θεοδωρακόπουλος.
64′ Σέντρα του Μπανάκα κακό σουτ στην κίνηση από καλή θέση του Παπαδόπουλου φεύγει άουτ.
67′ Συρτό σουτ του Κουτσοσπύρου αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Γεωργίου. Το εκτελεί ο Καρύμπας κεφαλιά του Κουτσοσπύρου περνάει άουτ.
73′ Φάουλ του Βδουκάκη απομακρύνει ο Καρύμπας από την περιοχή η μπάλα φτάνει στον Παπαδόπουλο που σουτάρει άουτ.
74′ Σέντρα από αριστερά του Αυγέρη η μπάλα φτάνει στη γωνία της μικρής περιοχής, εκεί οι Αρκουμάνης και Κουτσοσπύρος μπερδεύονται με τον πρώτο τελικά να κάνει το σουτ βεβιασμένα άουτ.
78′ Σουτ του Γιάννη Μυλωνά από καλή θέση η μπάλα φεύγει άουτ.
79′ Σέντρα από δεξιά του Μπανάκα στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Ευθυμίου ανενόχλητος πιάνει την κεφαλιά και διώχνει εντυπωσιακά ο Θεοδωρακόπουλος.
90′ Φάουλ από δεξιά του Καρύμπα ο Αριστόπουλος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει άουτ.
92′ Σέντρα του Μυλωνά από δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνεται, εκεί ο Μπούρος πιάνει δύσκολο πλασέ η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος και ο Γεωργίου μπλοκάρει στη συνέχεια.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Τάσος Σπαής): Γεωργίου, Μακραδήμας, Ν.Β. Μπανάκας, Σιβρήκας, Κάλτσης, Αλεξανδρής, Χ. Μπούκαρης, Π. Μπούκαρης (59′ Ν. Μπανάκας), Ευθυμίου (83′ Χείρας), Βδουκάκης (76′ Μητσόπουλος), Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Καρύμπας): Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Παπαγιάννης (87′ Πατσαούρας), Αριστόπουλος, Νταλαπέρας, Ν. Μυλωνάς, Λιούλιος (72′ Αρκουμάνης), Ι. Μυλωνάς, Ζαχαράκης (46′ Κουτσοσπύρος), Καρύμπας, Χ. Αυγέρης.

πηγή: agrinio24.com
φωτογραφία: Γιώργος Πανταζόπουλος, kalyvia.gr
« PREV
NEXT »