Τελευταια Νεα

2 Απρ 2017

Τρίποντο με ανατροπή για Ατρόμητο.... 2-1 τον Ιναχο

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες απέναντι στις δύο εστίες ο Ατρόμητος Αντιρρίου επιβλήθηκε του Ιναχου Βάλτου με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν με ένα εντυπωσιακό σούτ του Αγγέλη δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα καθώς ο Κάκκος στο 86′ αφού αρχικά θα νικηθεί σε εκτέλεση πέναλτι από τον Σίμο στην επαναφορά πεσμένος στο έδαφος θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα και στο 89′ ο Πέκεζ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους έπειτα από σέντρα του Κάκκου και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Το φίλμ του αγώνα
30′ Σούτ του Ψυχογιού η μπάλα ψηλά άουτ.
35′ Ωραία σέντρα του Κάκκου δεν  προλαβαίνει ο Ψυχογιός να μπεί την πορεία της μπάλα που πέρασε παράλληλα από τγην εστία.
40′ Ο Ψυχογιός από θέση τετ α τετ δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα΄δίκτυα.
49′ Εκτέλεση φάουλ του Φραγγούλη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
51′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγγέλη μπλοκάρει σταθερά ο Παντελίδης.
64′ ΓΚΟΛ Ο Αγγέλης με εντυπωσιακό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 0-1.
68’Συρτό σούτ του Κάκκου η μπάλα πέρασε άουτ.
86’O διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι ο Κάκκος θα αναλάβει την εκτέλεση ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει όμως στην επαναφορά ο Κάκκος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
89’ ΓΚΟΛ Σέντρα του Κάκκου πιο ψηλά από όλους ο Πέκεζ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα.2-1
Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς): Παντελίδης, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος Ε., Πέκεζ, Πυρρής, Πετσίνης (70′ Ανδρεόπουλος), Κάκκος, Ζαχαρόπουλος (80′ Ταμπάκης),Ψυχογιός (91’ Παναγιωτόπουλος), Κουραχάνης, Παναγιωτόπουλος Μ..
Ίναχος Βάλτου (Νίκος Μπόλης): Σίμος, Χόντος,Λαμπρακόπουλος, Νικολόπουλος, Θώδης, Μπιτσικώκος, Τζαμαλής, Τσιάκαλος, Φραγκούλης, Αγγέλης, Λαγός (86′ Μπορμπότσαλος).
http://www.nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »