Τελευταια Νεα

2 Απρ 2017

Ισόπαλος 1-1 ο Παναιτωλικός με Αστέρα Τρίπολης

Σε ένα παιχνίδι όπου τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης, είχαν τις ευκαιρίες για να φθάσουν στη νίκη, τελικά έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο για την 26η αγωνιστική της Super League. Σημαντικός αγώνας για την ομάδα της Αρκαδίας, που έχει αέρα τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού.
Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο στημένες φάσεις και απευθείας εκτελέσεις φάουλ.
Στο 4ο λεπτό ο Ρέι, εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ιωαννίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Ντοναρούμα για το 1-0.
Στο 69΄ ο Πάμπλο Μάσα, δεν χρειάστηκε την τύχη, εκτέλεσε αριστοτεχνικά του φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχειο δεύτερο γκολ, όμως στο 65' ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα στο σουτ τού Μάσα, ενώ στο 90' μετά το βολέ τού Χαμντανί και την απόκρουση του Κυριακίδη, ο Μανιάς με κεφαλιά, αστόχησε.
ΣΚΟΡΕΡ: 4' Ρέι / 69' Μάσα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 24' Τσοκάνης, 38' Μπράβο, 43΄ Πάουλο, 52' Μιγκέλ, 78' Ρέι / 63' Ιωαννίδης, 67' Φαρίνια, 73΄ Τριανταφυλλόπουλος, 78' Γιαννούλης, 86΄ Μπέρτος, 88' Τσιλιανίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (64' Παπάζογλου), Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Ρέι, Λόπες, Βασιλούδης (55΄ Μάκος), Παπαδόπουλος (73΄Μαρκόβσκι).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Γκαϊντούτσεκ (46' Τριανταφυλλόπουλος), Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (70' Χαμντανί), Μάσα, Φαρίνια (75' Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης, Μανιάς
http://www.sentragoal.gr/
« PREV
NEXT »