Τελευταια Νεα

20 Μαρ 2017

Ευχαριστεί τους συντελεστές του τελικού Κυπέλλου η ΕΠΣΝΑ

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου και τονίζει πως ήταν μια πραγματική γιορτή που ξαναφέρνει τον κόσμο στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Αιτ/νιας έπειτα από την διεξαγωγή του 46ου τελικού Κυπέλλου το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2017 στο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και την ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, ο οποίος κατά γενική ομολογία στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει θερμές ευχαριστίες

- στις διοικήσεις του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Μπελεβώνη Γ. και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Κωστούλα Φ. για την αφιλοκερδή παραχώρηση του γηπέδου (το ποσοστό του γηπέδου όπως και και το αντίστοιχο της ΕΠΣΑ παραχωρήθηκε στα σωματεία)
- στο προσωπικό της ΠΑΕ και στους υπεύθυνους του γηπέδου για την άψογη συνεργασία μας
- στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την άρτια οργάνωση και συνεργασία σε θέματα μετακίνησης φιλάθλων και ασφάλειας αγώνα
- στον κ. Σαραγκανίδα Ν. (Firefantasy) και την κ. Τσούνη Β. (Firma) για τις χορηγίες των υλικών
- στους εκπροσώπους τον ΜΜΕ που κάλυψαν τις συνεντεύξεις Τύπου και τον Τελικό με μεγάλη επιτυχία
- στην διαιτητικη 4αδα (Γκιάφης Δ. - Σούζας Κ. - Λιόνας Β. - Καραβασίλης Χ.), στους παρατηρητές αγώνα (Τσοπλάκος Κ. - Γυφτάκης Ν.) και στο ιατρικό team (ιατρός Τριανταφυλλάκης Ι. & νοσηλεύτρια Ιωάννου Δ.) για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους
- στις διοικήσεις, στα τεχνικά επιτελεία και στους ποδοσφαιριστές των σωματείων ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ που με την συνεργασία και την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου, ανέδειξαν το “ευ αγωνίζεσθαι”
- σε όλους τους φιλάθλους που παρευρέθησαν μαζικά στο γήπεδο (σύμφωνα με τα ΜΜΕ περίπου 2500 θεατές) δημιουργώντας στην κερκίδα μια εξαιρετική ατμόσφαιρα πριν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, με φίλους και των δύο ομάδων αλλά και ουδέτερους χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Ο φετινός Τελικός του Κυπέλλου ήταν αφιερωμένος στα Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ) και ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση μας έδωσε η παρουσία των παιδιών του Ειδικού Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου “Μαρία Δημάδη” που συνόδευσαν τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων και δίνοντας μια διαφορετική νότα στην όμορφη ατμόσφαιρα.
Να αναφέρουμε ότι και ο φετινός Τελικός του Super Cup που διεξήχθη στην Ναύπακτο ήταν αφιερωμένος στον Σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα” (μέρος των εσόδων του Super Cup διατέθηκε στην “Φλόγα” ) και οι ενέργειες αυτές γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για να αναδειχθεί το δύσκολο έργο των Συλλόγων αυτών καθώς και ο αγώνας που δίνουν καθημερινά όλοι τους παιδιά-γονείς-εκπαιδευτές-υπεύθυνοι.
Ο Τελικός του Κυπέλλου αποτέλεσε για ακόμη μια φορά, μια πραγματική γιορτή για το Αιτωλοακαρνάνικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μια γιορτή από αυτές που ξαναφέρνουν τον φίλαθλο κόσμο και πάλι στα γήπεδα.

Εκ του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αιτ/νιας
« PREV
NEXT »