Τελευταια Νεα

12 Μαρ 2017

Πετράκης: Μπορούσαμε κάτι παραπάνω

Την άποψή του πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό και άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας, εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης
Κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας μπορούσε να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, που υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να έχει αξιοπρέπεια. 

«Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα σε φάση δημιουργίας και αμυντικής συμπεριφοράς. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, πολλές ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις και βγάζαμε ευκαιρίες με πολλούς τρόπους. Σε αντίθεση με αυτά, ο Παναιτωλικός μας απειλούσε μόνο από στημένα και ένα περιφερειακό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια εικόνα, μας βγήκε άγχος, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Η έλλειψη καθαρού μυαλού είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να μην είναι καλό ποιοτικά, αλλά σαν αποτύπωση όλης της προσπάθειας πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι», είπε αρχικά. 

Για τον στόχο της ομάδας: «Η καθημερινότητα είναι συγκεκριμένη, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν τα παρατάμε ποτέ, έχουμε υποχρέωση κι εγώ και οι παίκτες το τελείωμα της σεζόν να είναι ανάλογο με την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια. Το που θα φτάσουμε θα το δείξει η ίδια η πράξη». 

Ένα σχόλιο για τους ρέφερι: «Εννοείται ότι πρέπει να βελτιώνονται όσο καλοί και να είναι. Όλοι μας πρέπει να εξελισσόμαστε, διαφορετικά δεν θα έχουμε πρόοδο. Δεν θα προχωρήσω στο αν αδίκησε τις δύο ομάδες, μένω στο ότι πρέπει να εξελίσσο
νται κι εκείνοι κάθε μέρα».
http://www.sport-fm.gr
« PREV
NEXT »