Τελευταια Νεα

12 Μαρ 2017

Διπλό μέσα στην Αναγέννηση Ρίγανης ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου

Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου επικράτησε της Αναγέννησης Ρίγανης με 2-4 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των PLAY-OFF της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΝΑ
Η ομάδα του Βασίλη Νταλάκου ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου ήταν καλύτερος από την Αναγέννηση Ρίγανης, που δεν είχε και την τύχη με το μέρος της καθώς είχε δυο δοκάρια στην αρχή του Αγώνα και πολλές φάσεις για γκολ γνωρίζοντας έτσι την ήττα στο γήπεδο της μετά από 6 αγώνες.

Α’ Ημίχρονο :
Ο Μπουκουβάλας στο 14' έκανε το 0-1
Το Παναιτώλιο προηγείται με 0-2 με γκολ του Ντέμου στο 42'
Η Αναγέννηση μείωσε σε 1-2 στο 45' με γκολ του Παντελή Πρίτση

Β’ Ημίχρονο
Ο Μπουκουβάλας στο 61'έκανε το 1-3
Η ομάδα της Ρίγανης μείωσε σε 2-3 με τον Γιάννη Παχή στο 70'
Ο Ρήγας στο 85'έκανε το 2-4

Στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς βρίσκεται η Αναγέννηση Ρίγανης, και ακολουθούν με 15 βαθμούς ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου και ο επόμενος αντίπαλος της Αναγέννησης Ρίγανης, η Ένωση Αγίου Δημητρίου.
Άριστη η διαιτησία του Διαιτητή Βασίλη Λίονα και των βοηθών του Θωμά Βαλλιάνου και της Ευαγγελίας Μπακάκη.
- Νοσηλεύτρια του αγώνα ήταν η Δέσποινα Πούλιου.
- Παρατηρητής Αγώνα ορίστηκε ο Επαμεινώντας Μουρκοβίτης
Ξεχώρισαν από Αναγέννηση Ρίγανης: Δημήτρης Σκεπετάρης
Ξεχώρισαν από Ολυμπιακό Παναιτωλίου: ο Σ. Γκορόγιας και ο Π. Τσόλκας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (Γεράσιμος Γραμμένος): Ν. Χαραλάμπους, Χ. Παππάς, Ν. Παχής, Σκεπετάρης Δ, Φ.Κ. Πρίτσης, Π. Πρίτσης (64’ ΑΘ. Β. Σαμαράς), Δ. Κουτρομάνος, Χ. Σαμαράς (68’ ΑΘ. Α. Σαμαράς), Κ. Παλαιοπάνος, Φ.Θ. Πρίτσης, Ι. Παχής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Βασίλης Νταλάκος): Φρούτζος, Τσόλκας, Καλαμπαλίκης, Γαλάνης, Γκορόγιας, Καζάκος, Ρήγας, Μπουκουβάλας, Ντέμος (55’ Ruci) , Στάικος,  Διαμαντής

-Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Αναγέννησης Ρίγανης βρέθηκε στα αποδυτήρια και ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Αναγέννησης Ρίγανης.


« PREV
NEXT »