Τελευταια Νεα

19 Μαρ 2017

Καθάρισε ο Καρύμπας και ετοιμάζεται για επιστροφή ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Την άμεση επάνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ Καλυβίων που στο μπαράζ του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, όπου ήθελε μόνο νίκη, επιβλήθηκε της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με 1 - 0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την εμπειρία να μετράει για τον ΠΑΟΚ και τον Καρύμπα να "σφραγίζει" τη νίκη με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, δηλαδή με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν το Θεοδωρακόπουλο. Στο 15΄ ο Αριστόπουλος πρόλαβε και έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν ο Μακρής γίνει επικίνδυνος, ενώ στο 20΄ ο Μακρής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία με σουτ του Γιάννη Μυλωνά στο 22΄ που έφυγε άουτ και στο 44΄ η ΑΕΚ είχε μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία με το Γιάννη Νικολόπουλο να μη βρίσκει καλά τη μπάλα από κοντά.
Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Κουτσοσπύρου αρχικά και του Μπελεβώνη στη συνέχεια άλλαξαν την εικόνα του ΠΑΟΚ που κυνήγησε το γκολ. Λιούλιος και Καρύμπας έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο 49΄ και στο 50΄ και στο 69΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα των Καλυβίων. Ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και έσκασε για να καταλήξει στα δίχτυα του Μπαλάσκα. Στο 71΄ ο Κουτσοσπύρος έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας απέναντι από το Μπαλάσκα πάνω από το δοκάρι και δέκα λεπτά αργότερα ο Μάκης Μπελεβώνης έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ, που όμως ακυρώθηκε με υπόδειξη για επιθετικό φάουλ του Κουτσοσπύρου. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα το σουτ του Κουτσοσπύρου πέρασε ελάχιστα άουτ στο 85ο λεπτό. 
Το τελευταίο σφύριγμα του Γκιάφη έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων που θα διεκδικήσει μία από τις δύο θέσεις της ανόδου στα μπαράζ με Αράκυνθο Ματαράγκας και Αλυζιακό Μύτικα.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Κώστα Νικολόπουλου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Σουτ του Γιάννη Νικολόπουλου απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.
15΄ Αντεπίθεση από αριστερά με τον Κώστα Νικολόπουλο που έβγαλε τη συρτή σέντρα και πριν η μπάλα φτάσει στο Μακρή έδιωξε σωτήρια ο Αριστόπουλος.
20΄ Αντεπίθεση με τον Κώστα Νικολόπουλο από αριστερά που βγάζει τη σέντρα, ο Μακρής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
22΄ Σέντρα του Μπούρου από δεξιά οι αμυντικοί δε διώχνουν και η μπάλα φτάνει στο Γιάννη Μυλωνά που από το ύψος της περιοχής σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
44΄ Τακουνάκι του Αντωνόπουλου ο Γιάννης Νικολόπουλος από κοντά δε βρήκε καλά τη μπάλα και μάζεψε ο Θεοδωρακόπουλος.
49΄ Αντεπίθεση από δεξιά με το Λιούλιο που από πλάγια σούταρε ελάχιστα άουτ.
50΄ Ο Καρύμπας απέναντι από το Μπαλάσκα σουτάρει με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ..
51΄ Σουτ του Γιάννη Νικολόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.
55΄ Σέντρα του Κώστα Νικολόπουλου κεφαλιά του Γιάννη Νικολόπουλου από καλή θέση απέκρουσε εύκολα ο Θεοδωρακόπουλος.
69΄ Γκολ. Φάουλ του Καρύμπα από δεξιά η μπάλα περνάει από πολλά σώματα και καταλήγει στα δίχτυα για το 0 - 1.
71΄ Ο Κουτσοσπύρος απέναντι από το Μπαλάσκα κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι.
81΄ Ο Μπελεβώνης με εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ του Κουτσοσπύρου.
85΄ Μακρινό σουτ του Κουτσοσπύρου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Τσιαμπούλας, Κολοβάκης, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος Ι. (84΄ Πελέκης), Μακρής, Ζιάκκας.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Καρύμπας): Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Παπαγιάννης, Αριστόπουλος, Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Λιούλιος (62΄ Μπελεβώνης), Μυλωνάς Ι., Ζαχαράκης (46΄ Κουτσοσπύρος), Καρύμπας, Αυγέρης Χ.

φωτογραφία: Γιώργος Πανταζόπουλος, kalyvia.gr
« PREV
NEXT »