Τελευταια Νεα

18 Μαρ 2017

Στον αφρό ο Αχελώος με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου ανέτρεψε το εις βάρος του 0 - 2 και κέρδισε με 3 - 2 τον Ίναχο Βάλτου πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την απευθείας παραμονή στην Α΄ Κατηγορία. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη έφτασε τους 35 βαθμούς και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ίναχος έμεινε στους 43 και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Μετά από ένα "στείρο" πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του δευτέρου και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 60ο λεπτό. Στο 53΄ ο Χρήστος Αγγέλης άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 60΄ ο Νικολογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0 - 2. Στο σημείο εκείνο αποχώρησε από το παιχνίδι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Στέφανος Φραγκούλης που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να πάει για ράμματα στο νοσοκομείο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αχελώος "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μπακογιάννη, ενώ στο 76΄ ο Σωτήρης Τσιλιπάνος με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87΄ όταν ο Στάθης Ζαλοκώστας εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3 - 2.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Τσιλίκας, Σαγάνας Γ., Μπαμπάτσικος (64΄ Καραλής), Τσιλιπάνος, Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Ρουσογιάννης, Μπούτιβας Α. (54΄ Ζαλοκώστας Λ.), Κοκοσούλας (54΄ Φούντας Α.Δ.), Ζαλοκώστας Ε., Κουζέλης.

Α.Ο. ΙΝΑΧΟΥ ΒΑΛΤΟΥ (Νίκος Μπόλης): Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Μαργαρίτης, Ψηλός, Φραγκούλης Α., Νικολογιάννης (64΄ Τσιάκαλος), Θώδης, Φραγκούλης Σ. (60΄ λ.τ. Μπιτσικώκος), Αγγέλης, Νέστορας (46΄ Τζαμαλής).
« PREV
NEXT »