Τελευταια Νεα

31 Μαρ 2017

Θύρα Άγγελου Τριανταφύλλου η Θύρα 8 του γηπέδου

Το όνομα του Άγγελου Τριανταφύλλου, του προέδρου που έφερε για πρώτη φορά τον Παναιτωλικό στην Α΄ Εθνική και έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα, θα πάρει η Θύρα 8 του γηπέδου του Παναιτωλικού. Η εκδήλωση στην οποία θα δοθεί το όνομα του πρώην προέδρου της ομάδας στη συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου, θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει:

Υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά την οποία θα δοθεί το όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ στη ΘΥΡΑ 8 του γηπέδου μας, τιμώντας τη μνήμη του.
Ο εκλιπών υπηρέτησε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ως διοικητικός παράγοντας, αντιπρόεδρος και από το 1974 έως το 1977 διετέλεσε πρόεδρος με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογό μας. Επί προεδρίας του ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής σε Εθνική κατηγορία (Β’) και τη διετία 1975-1977 αγωνίστηκε (επίσης για πρώτη φορά) στην Α’ Εθνική.
« PREV
NEXT »