Τελευταια Νεα

26 Μαρ 2017

Βήμα ανόδου για Αράκυνθο....1-0 τον Αλυζιακό

Σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α' κατηγορία έκανε ο Αράκυνθος Ματαράγκας που κέρδισε στο ουδέτερο γήπεδο του Νεοχωρίου με σκορ 1-0 τον Αλυζιακό Μύτικα.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε τη νίκη στον Αράκυνθο πέτυχε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Στο 2' σουτ του Αλεξανδρή απέκρουσε σε κόρνερ π Προδρομίτης ο οποίος είχε "όχι" στον Ευθυμίου σε τετ-α-τετ στο 10'. Ο Παπαδόπουλος στο 29' έκανε το σουτ άουτ και στο 40' ο Προδρομίτης απέκρουσε σουτ του Ευθυμίου από το ύψος της μικρής περιοχής. 
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο 60' έδωσε το προβάδισμα στον Αράκυνθο. Ο Μακραδήμας στο 65' είχε σέντρα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Παπαδόπουλο να χάνει δύο φορές την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 70' και στο 84'.
Ο Αλυζιακός έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 88' όταν σουτ του Αποστολάκη απέκρουσε ο Γεωργίου.

Αλυζιακός Μύτικα (Α. Χατζάρας): Προδρομίτης, Λιάγκας (85' Τριποτσέρης), Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης Δ., Ντελής (70' Μαρουσάκης), Κατσαούνης, Ροθσάϊ (23' Σκαρογιάννης), Αποστολάκης Α., Μπουλιέρης
Αράκυνθος Ματαράγκας (Τ. Σπαής): Γεωργίου, Μακραδήμας, Μπανάκας Ν.Β., Σιβρίκας, Καλτσής. Αλεξανδρής (81' Καλύβας Ηλ.), Μπούκαρης Χ., Μητσόπουλος (75' Μπούκαρης Π.), Ευθυμίου (90' Μπουζουλίδης), Παπαδόπουλος
« PREV
NEXT »