Τελευταια Νεα

6 Φεβ 2017

Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου: Ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Τρικούπη...βράζουν με τη διαιτησία οι άνθρωποι της ομάδας

Ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ηττήθηκε στο Μεσολόγγι από το Χαρίλαο Τρικούπη με τους ανθρώπους της ομάδας να ευχαριστούν για τη φιλοξενία, αλλά να βράζουν για τη διαιτησία. Στον Α.Ο.Α. θεωρούν πως ο διαιτητής Μπούκας (φωτό) είναι επικίνδυνος για το άθλημα, κάτι που αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ενώ χαρακτηρίζουν ακόμα ανίκανο συνολικά το διαιτητικό δίδυμο των Μπούκα και Τσολάκου.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τους διοικούντες του Χαρίλαου Τρικούπη για τη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας και να ευχηθεί στην ομάδα του Μεσολογγίου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που μπορούν να δώσουν πολλά στο μπάσκετ του Νομού μας και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.
Εμείς είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι από τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι είναι ανίκανοι να σφυρίξουν έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Ειδικά ο πρώτος διαιτητής Μπούκας είναι επικίνδυνος για το άθλημα και θα πρέπει η ΚΕΔ να ελέγξει την ικανότητα του να παίρνει σωστές αποφάσεις.
« PREV
NEXT »