Τελευταια Νεα

11 Φεβ 2017

Απόστολος Πανταζής: Άθλια η διαιτησία αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος

Στον Αίολο Αστακού "βράζουν" για τη διαιτησία στον αγώνα της ομάδας με το Φάρο Κερατσινίου με το μεγαλομέτοχο και πρόεδρο Απόστολο Πανταζή να σχολιάζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως η διαιτησία ήταν άθλια αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος. Ο μεγαλομέτοχος του Αίολου χαρακτήρισε άδικη την ήττα, τόνισε πως η ομάδα έδειξε την αξία της και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομική διαδικασία μέχρι την τελική δικαίωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Απόστολου Πανταζή:

Άδικη ήττα για την ομάδα μας σήμερα...... Αθλητές,προπονητής και προπονητικό team έδειξαν για μια ακόμη φορά την αξία τους!!!! Ευχαριστούμε το φιλάθλο κοινό!!! 
Η διαιτησία άθλια αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος,ιδιαίτερα οι διαιτητές Παναγιώτου και Διαμαντής πρέπει άμεσα να αποκλειστουν από επόμενους αγώνες. Ο Α Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ομάδα μας κύριος Αλέξανδρος Φραίμης κινεί άμεσα νομική διαδικασία.
Ζητάμε από την ΕΟΚ, από ιδιωτική εταιρία, από τον κύριο Tolis Kotziass,όλους τους φίλους δημοσιογράφους καθώς επίσης και από τον κύριο Κυριάκο Θωμαιδη της Δίκης του Σκάι την ανάλυση του αγώνα γιατί οπως φαίνεται η βρωμιά εκτος του ποδοσφαίρου μπήκε και στο Μπασκετ, θα φτάσουμε μεχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια με οποιοδήποτε κόστος μέχρι να δικαιωθουμε.
« PREV
NEXT »