Τελευταια Νεα

12 Φεβ 2017

Ένα βήμα από τη μεγάλη επιστροφή ο Τρίκαρδος

Έτοιμος να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου είναι ο ιστορικός Τρίκαρδος Κατοχής. Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου κέρδισε με 4 - 0 στο Ενωσιακό γήπεδο την Αναγέννηση Μεσολογγίου και με δεδομένο ότι την άλλη εβδομάδα παίρνει χωρίς αγώνα το "τρίποντο", απέχει μία νίκη από την επιστροφή της στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που παρακολούθησαν 300 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ήταν ο επιθετικός του Τρίκαρδου Ανδρέας Φορτσεράς που σημείωσε τρία τέρματα στο 19΄, στο 33΄και στο 50΄. Στο 27΄ο Καρβέλης και στο 29΄ο Κατσαβός δε θα μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα σε δυο πολύ καλές στιγμές για την ομάδα της Αναγέννησης.
Το παιχνίδι θα στιγματιστεί δυστυχώς από σοβαρά επεισόδια που θα σημειωθούν μεταξύ φιλάθλων των δυο ομάδων στο 62΄στην κερκίδα του γηπέδου με ξήλωμα καθισμάτων και μάχες σώμα με σώμα, με το διαιτητή της αναμέτρησης να διακόπτει προσωρινά το παιχνίδι ωσότου έρθει η αστυνομία.  
Με την παρέλευση 20 λεπτών και με τη μεγαλύτερη μάζα των φιλάθλων να έχει αποχωρήσει από το γήπεδο και παρουσία αστυνομικών το παιχνίδι θα ξαναξεκινήσει, με τον Κουκουρδέλη στο 108΄ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο δε δημιουργήθηκε η παραμικρή ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, καθώς και ότι τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συμβούν τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν.

Το φιλμ του αγώνα.

19΄ ΓΚΟΛ. Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με αμυντικό να βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι η οποία θα φτάσει στο Φορτσερά, που με ψηλοκρεμαστό σουτ και τον Κοκώρη εκτός εστίας θα κάνει το 0-1.
27΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβέλη, ο Κούσουλας θα βρει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα η οποία θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα βγει κόρνερ.
29΄ Εκτέλεση κόρνερ του Καλύβα, κεφαλιά του Κατσαβού θα διώξει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι σωτήρια ο Σίμος Βαλτογιάννης.
33΄ ΓΚΟΛ. Γρήγορη αντεπίθεση από δεξιά με τον ταχύτατο Γούργαρη να βγάζει την πάσα στο Φορτσερά, με σουτ στη δεξιά γωνία θα κάνει το 0-2.
38΄ Αναγκαστική αλλαγή για την Αναγέννηση, στη θέση του Μακρή θα περάσει ο Παπουτσόπουλος.
39΄ Φάση διαρκείας στην περιοχή της Αναγέννησης με τη μπάλα να μην απομακρύνεται, σουτ του Φορτσερά με τον Κοκώρη να αποκρούει με τα πόδια.
40΄ Σέντρα από αριστερά, τσίμπημα της μπάλας από το Φορτσερά, σε κόρνερ ο Κοκώρης.
50΄ ΓΚΟΛ. Σέντρα του Γούργαρη από δεξιά στην καρδιά της περιοχής, με κεφαλιά ο Φορτσεράς θα σημειώσει το τρίτο προσωπικό τέρμα του στο παιχνίδι και τρίτο για την ομάδα του 0-3.
52΄ Γύρισμα του Παναγιωτόπουλου, πλασέ του Κατσαβού άουτ.
58΄ Σουτ του Χαμοσφακίδη άουτ.
59΄ Νέο σουτ για την Αναγέννηση με το Στάθη, σε κόρνερ ο Κούσουλας.
62΄ Σύρραξη στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων και των δυο ομάδων και σοβαρά επεισόδια με εκσφενδονισμό καθισμάτων και μάχες σώμα με σώμα, με το διαιτητή της αναμέτρησης να προχωράει σε προσωρινή διακοπή του αγώνα.
82΄ Επανέναρξη του αγώνα με την παρουσία αστυνομικής δύναμης και τη μεγαλύτερη μάζα των φιλάθλων να έχει αποχωρήσει από το γήπεδο.
82΄ Με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού η Αναγέννηση λόγο αποβολής με κόκκινη κάρτα του Κατσαβού την ώρα της διακοπής του αγώνα.
108΄ ΓΚΟΛ. Φάση διαρκείας στα καρέ του Κοκώρη, με σουτ από πλάγια θέση ο Κουκουρδέλης θα κάνει το τελικό 0-4.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Δ., Τσιλίκας και Λαθύρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Κοκώρης, Φούντας, Ρουμελιώτης, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης (86΄ Σύρρος), Μακρής, Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Στάθης (96΄ Μωραϊτης), Χαμοσφακίδης.

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (Γιώργος Ζήκος): Κούσουλας Ε., Ντερές, Βαλτογιάννης Σ. (82΄ Ρεντόν), Ράπτης, Κουσουλάς Ν., Βαλτογιάννης Κ., Κουκουρδέλης (108΄ Ματσιγκας), Κούσουλας Γ., Φορτσεράς, Γούργαρης, Κάκος (101΄ Κοντοπάνος).

πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »