Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2017

Πρεμιέρα με το δεξί στα μπαράζ για τους Άτλαντες Αγρινίου

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα οι Άτλαντες Αγρινίου συνέτριψαν με 5 - 1 την ομάδα Πυραμίς Σαρδινίων στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣΝΑ. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ανδρέα Ασημάκη βρίσκεται στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας με 9 βαθμούς, ενώ 1 έχει η ομάδα των Σαρδίνιων.
Οι γηπεδούχοι με συνεχές πρεσάρισμα και καλή κυκλοφορία της μπάλας καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ, να έχουν δοκάρι και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.
Οι Άτλαντες κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Κώστα Πεσλή να δέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά και με διαγώνιο συρτό σουτ την στέλνει στα δίχτυα του Φωλιά για το 1-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 6′ είναι η σειρά του Κορέτση με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από κόρνερ του Χ. Αντωνόπουλου να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 28′ ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος από αριστερά με ωραία ενέργεια αποφεύγει δύο αντιπάλους και πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στο αριστερό «γάμα» του Φωλιά για το 3-0.
Στο 33′ συρτό σουτ από αριστερά η μπάλα βρίσκει στην ρίζα της δοκού και στη συνέχεια απομακρύνεται από τους αμυντικούς
Στο 40′ ο Γρηγορόπουλος ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-0 με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ.
Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με σουτ του Ε. Φωλιά για να έρθει στη συνέχεια στο 81′ ο Κορέτσης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να κάνει το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Ανδρέας Ασημάκης): Βασιλείου, Νταβαρίνος, Γρηγορόπουλος, Χ. Αντωνόπουλος, Φ. Πεσλής (52′ Θώδης), Κερασιώτης, Α. Αντωνόπουλος (70′ Προδρομίτης), Κύριος, Κορέτσης, Κ. Πεσλής (Ταφίλης), Ζαρλακούτης.

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ (Περικλής Ευαγγελόπουλος): Κ. Φωλιάς, Παλιούρας, Α. Ζιώγας, Σουφλής, Αρσένης, Δ. Ζιώγας, Παπανίκος, Τανταρούδας, Ντοβάκος, Τσακανίκας, Ε. Φωλιάς.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »