Τελευταια Νεα

4 Φεβ 2017

Επιστροφή στις νίκες με καλή μπάλα

Ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ καλή μπάλα κόντρα στον Ατρόμητο και έφτασε στη νίκη με σκορ 2 - 0 φτάνοντας στους 22 βαθμούς. Η ομάδα του Μάκη Χάβου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μια δίκαιη και σημαντική νίκη.
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Παναιτωλικός απείλησε με σουτ του Ρόσα στο δοκάρι και στο 12΄ μετά από σέντρα του Ρόσα ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Παναιτωλικός είχε φάσεις στη συνέχεια του ημιχρόνου, όμως το 1 - 0 παρέμεινε. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη, ενώ ο Παναιτωλικός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 62΄. Στην πρώτη ο Γκορμπούνοφ έδιωξε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Μαρκόφσκι και δευτερόλεπτα αργότερα το σουτ του Μύγα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός "καθάρισε" τη νίκη στο 76΄ 'οταν ο Μουνιός εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Γκορμούνοφ και Κοντοέ, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου και σε κενή εστία έκανε το 2 - 0. Στο 81΄ εκανε το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που πέρασε στον αγώνα στη θέση του Μαρκόφσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (72΄ Μουνιός), Λόπες (68΄ Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (81΄ Παπαδόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78΄ λ.τ. Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46΄ Τόνσο), Μπάχα, Πλατέλλας (64΄ Νταουντά), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ.
« PREV
NEXT »