Τελευταια Νεα

26 Ιαν 2017

Αντίο στο Κύπελλο με βαριά ήττα

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι του στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ με 4 - 1 στην Τούμπα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές και είδε την κατάσταση παικτών που δεν είχαν και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Τα πάντα ουσιαστικά στο παιχνίδι κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 41΄ ο Δεληγιαννίδης έκανε το 1 - 0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ έκανε το 2 - 0 σε μια φάση που στο ξεκίνημά της ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για φάουλ του Σάκχοφ που έκλεψε τη μπάλα και έδωσε την ασίστ στο σκόρερ.
Στο 53΄ ο Σάκχοφ σκόραρε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό να ζητά επιθετικό φάουλ του Κουλούρη πάνω στο Μύγα στην κεφαλιά που έπιασε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και στο 77΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μύγα στον Περέιρα με τον Πρίγιοβατς να ευστοχεί για το 4 - 0. Ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ της "τιμής" με κεφαλιά του Πάουλο στο 93΄.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Περέιρα κεφαλιά του Μαλεζά έφυγε άουτ.
Σουτ του Κάνιας έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης στη δεξιά του γωνία.
11΄ Σουτ του Ρόσα μάζεψε με διπλή προσπάθεια ο Μπρκιτς.
14΄ Σουτ του Κίτσιου απέκρουσε ο Κυριακίδης.
17΄ Μακρινό σουτ του Περέιρα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
29΄ Σέντρα του Κουλούρη ο Σάκχοφ με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. 
33΄ Σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου απέκρουσε ο Μπρκιτς.
39΄ Σουτ του Περέιρα από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ.
40΄ Ο Μυστακίδης περνά τη μπάλα στον Κουλούρη που απέναντι από τον Κυριακίδη με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
41΄ Γκολ. Σέντρα του Κίτσιου από δεξιά κεφαλιά πάσα του Μυστακίδη στο Δεληγιαννίδη που έπιασε το σουτ στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη για το 1 - 0.
43΄ Γκολ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλέβουν τη μπάλα με το Σάκχοφ που πάσαρε στο Μπίσεσβαρ ο οποίος απέναντι από τον Κυριακίδη έκανε το 2 - 0.
45+1΄ Σουτ του Μύγα απέκρουσε ο Μπρκιτς.
48΄ Γύρισμα του Μαλεζά ο Μπρκιτς βγήκε και πρόλαβε να διώξει πριν ο Κλέσιο γίνει επικίνδυνος.
52΄ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κλέσιο η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
53΄ Γκολ. Κόρνερ του Περέιρα κεφαλιά του Κουλούρη ο Κυριακίδης έδιωξε με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σάκχοφ στην επαναφορά σκόραρε για το 3 - 0.  Στη φάση ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Κουλούρη στο Μύγα.
62΄ Κόρνερ του Παόυλο κεφαλιά του Μύγα έφυγε άουτ.
77΄ Ο Κιοτζένης δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για μαρκάρισμα του Μύγα στον Περέιρα.
78΄ Γκολ. Ο Πρίγιοβιτς ευστοχεί στο πέναλτι και κάνει το 4 - 0.
83΄ Σουτ του Κλέσιο έδιωξε ο Μπρκιτς.
93΄ Γκολ. Σέντρα του Μύγα από δεξιά ο Μάρκος Πάουλο με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4 - 1.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Σάκχοφ (54΄ Χαρίσης), Κάνιας, Μυστακίδης, Περέιρα, Μπίσεσβαρ (64΄ Πρίγιοβιτς), Κουλούρης (73΄ Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69΄ λ.τ. Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιός (64΄ Λόπες), Πάουλο, Ρόσα (76΄ Βασιλούδης), Κλέσιο.
« PREV
NEXT »