Τελευταια Νεα

18 Ιαν 2017

Γιάννης Νταλακούρας: Όλοι τους κατέθεσαν ψυχή

Το πάθος των παικτών του εξήρε ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ (3-2). 
Για κατάθεση ψυχής των παικτών του Παναιτωλικού έκανε λόγο ο Γιάννης Νταλακούρας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ (3-2), ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας του Αγρινίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Ματζουράκη, του οποίου συνεργάτης ήταν μέχρι και… χθες. 

«Το πρώτο που βγαίνει από την ψυχή μου να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Το δεύτερο είναι ένα μπράβο στον κόσμο, γιατί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας υποστήριξε και μας έδωσε δύναμη να κερδίσουμε αυτό το τρελό παιχνίδι. Πάντα όταν κερδίζεις νιώθεις μεγάλη χαρά, αυτό που με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι η αγάπη του κόσμου και η προσπάθεια των παιδιών. Όλοι τους κατέθεσαν ψυχή μετά από μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και παρά τα προβλήματα. Επίσης, μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ματζουράκη, ο οποίος έδωσε πολλά στην ομάδα και σε εμένα ακόμα περισσότερα. Είναι μεγάλη τιμή το ότι συνεργάστηκα με έναν τέτοιο άνθρωπο και προπονητή», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »