Τελευταια Νεα

13 Ιαν 2017

Βραβεύτηκε ο Κυριακίδης

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής παρέλαβε το μεσημέρι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ ήρθε πρώτος στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA και πήρε το βραβείο του από το γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη.

Μετά τη βράβευσή του ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δήλωσε: «Κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί και αγωνίζεται να προσφέρει το καλύτερο δυνατό. Μακάρι να μπορούσα να παίρνω το βραβείο κάθε αγωνιστική. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά περισσότερο για τον βαθμό που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα, από ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να είμαι υγιής. Καθημερινά να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Πέτυχα ένα μεγάλο στόχο που είναι η κλήση στην Εθνική, αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να σταματήσω. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και το επόμενο όνειρο είναι να αγωνιστώ με την Εθνική».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Αρχικά στον εαυτό μου και τις προσπάθειες που κάνω. Σίγουρα στους συμπαίκτες μου και την οικογένεια του Παναιτωλικού».

Για την πορεία της ομάδας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία. Έχουμε σκαμπανεβάσματα και πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και όταν παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να προσπαθούμε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε βαθμούς με καλή αγωνιστική συμπεριφορά και σταθερότητα».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Όπως είμαστε εμείς στεναχωρημένοι, έτσι είναι και ο κόσμος. Δεν βλέπει το ποδόσφαιρο που έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του. Και όλοι μαζί να μεγαλώσουμε τον Παναιτωλικό, γιατί δεν του αξίζει ούτε αυτή η θέση, ούτε ένα άδειο γήπεδο. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε ξανά δυνατοί».
« PREV
NEXT »