Τελευταια Νεα

28 Ιαν 2017

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Αντιρρίου πέρασε και από το Δοκίμι

Την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη διατηρώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του πέτυχε ο Ατρόμητος Αντιρρίου που κέρδισε στο Δοκίμι τον Απόλλωνα με 1 - 0. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά ανέβηκε στους 32 βαθμούς, αφήνοντας στους 21 τον Απόλλωνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες έδειξαν να κοιτάνε περισσότερο να διαφυλάξουν την εστία τους και να ψάξουν το γκολ αν βρουν την ευκαιρία. Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 37΄ για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Ανδρεόπουλου να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Δημητρίου. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν προϋποθέσεις να απειλήσουν, όμως ο Γαρούφης στο 39΄ και ο Βλάχος στο 42΄ δεν επέτρεψαν στον Ψυχογιό και στο Νίκο Αθανασίου αντίστοιχα να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.
Το γκολ που τελικά έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 54ο λεπτό. Ο Φλωρόπουλος έκανε το βολέ και ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Δημητρίου και του Γαρούφη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Απόλλωνας δεν έβρισκε εύκολα το δρόμο προς την εστία του Φλωρόπουλου καθώς οι παίκτες των φιλοξενούμενων έκλειναν καλά τους χώρους, εκτός από τη φάση του 60ου λεπτόυ όπου ο Φλωρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χρήστου Κορομηλά και στα τελευταία λεπτά ο Δημητρίου έσωσε την εστία του σε δύο περιπτώσεις, στο 82΄ διώχνοντας σε κεφαλιά του Αλεξόπουλου και πλασέ του Κάκκου και στο 85΄ διώχνοντας το πλασέ του Κάκκου σε τετ α τετ.

Το φιλμ του αγώνα.

14΄ Σουτ του Βασίλη Κάκκου απέκρουσε ο Δημητρίου.
37΄ Σουτ του Ανδρεόπουλου κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Δημητρίου.
39΄ Ο Ψυχογιός βγαίνει απέναντι στο Δημητρίου, όμως ο Γαρούφης με σωτήριο τάκλιν έκοψε.
42΄ Ο Νίκος Αθανασίου βγαίνει απέναντι στο Φλωρόπουλο, όμως την τελευταία στιγμή κόπηκε από το Βλάχο.
54΄ Ο Νίκος Αθανασίου μπαίνει από δεξιά, γυρίζει τη μπάλα και ο Φλωρόπουλος προλαβαίνει και μαζεύει πριν το Χρήστο Κορομηλά.
54΄ Γκολ. Βολέ του Φλωρόπουλου κακή συνεννόηση Γαρούφη και Δημητρίου και ο Ψυχογιός μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 0 - 1.
60΄ Σουτ του Χρήστου Κορομηλά μετά από πάσα του Κοτρότσου έδιωξε σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.
82΄ Σέντρα του Ταμπάκη από δεξιά ο Αλεξόπουλος πιάνει την κεφαλιά με το Δημητρίου να διώχνει και η μπάλα φτάνει στον Κάκκο που από κοντά πλασάρει και διώχνει ξανά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
85΄ Ο Αλεξόπουλος βγαίνει στην αντεπίθεση και πασάρει στον Κάκκο που σε τετ α τε με το Δημητρίου πλασάρει με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να διώχνει.
92΄ Σέντρα του Φώτη Κορομηλά από αριστερά κεφαλιά του Αλέξανδρου Αθανασίου έφυγε άουτ.
93΄ Ο Αλεξόπουλος με μακρινό σουτ προσπαθεί να αιφνιδιάσει, όμως ο Δημητρίου με καλή τοποθέτηση αποκρούει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Δημητρίου, Τσακανίκας Ι., Κοκώνης Κ. (60΄ Χονδρογιάννης), Γαρούφης, Δαλαγιώργος (71΄ Αθανασίου Α.), Κοκώνης Ε., Ζαχαράκης, Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Κορομηλάς Χ. (84΄ Τσακανίκας Ν.).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος Β., Πέκεζ, Πετσίνης, Πυρρής (46΄ Κουραχάνης), Κάκκος, Ζαχαρόπουλος, Ψυχογιός (76΄ Αλεξόπουλος), Ανδρεόπουλος, Ταμπάκης (84΄ Νασόπουλος).
« PREV
NEXT »