Τελευταια Νεα

28 Ιαν 2017

Στο ρελαντί η Φλόγα 5 - 0 τον Άρη στο Αιτωλικό

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣΝΑ ανέβηκε η Φλόγα Παλαιομάνινας που κέρδισε στο Αιτωλικό τον Άρη με 5 - 0. Η Φλόγα δε συνάντησε δυσκολίες και βρέθηκε για πρώτη φορά μέσα στην τετράδα. σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ ο Βαλάντης Ζώης ξεκούρασε και κάποιους παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Μήκας εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Νάκου και με κοντινό πλασέ έκανε το 0 - 1. Στο 32΄ ο Μήκας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ξευγένης με γυριστό σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Φλόγας, ενώ στο 44΄ ο Νταλαπέρας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Στριμμένος με κεφαλιά έκανε το 0 - 3 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. 
Στο 75΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες με τον Κωνσταντινόπουλο να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ρεντίφη για τράβηγμα στο Νάκο και ο παίκτης της Φλόγας εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 4. Το τελικό 0 - 5 πέτυχε στο 90ο λεπτό ο Ψηφής με σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή μετά την πάσα του Γιάννη Παναγιωτόπουλου.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Χρήστος Κυριάκης): Γιάντσιος, Ζαβιτσάνος, Καρέτσος, Κανταρέλος, Πατρινός, Μοναστηράς (88΄ Φράγκος), Σαμαντάς, Κωνσταντινόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (70΄ Ακρίδας), Μπότας Ι. (82΄ Αμπλιανίτης), Σύρρος Β.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας (46΄ Παναγιωτόπουλος Ι.), Στρεμμένος, Στριμμένος, Ψηφής, Παναγιωτόπουλος Π., Ξευγένης (60΄ Σαμψώνας), Μήκας, Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας (46΄ Κουσκούνης).
« PREV
NEXT »