Τελευταια Νεα

22 Ιαν 2017

Σημαντική νίκη για Ατρόμητο...1-0 την Αναγέννηση

Μια σημαντική νίκη σημείωσε ο Ατρόμητος Αντιρρίου απέναντι στην Αναγέννηση Θέρμου με σκορ 1-0. 
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού χωρίς όμως να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ. Έφτασαν όμως πολύ κοντά σε με διαδοχικές κεφαλιές του Θανασιού στο 40′  και 43′. Στην επανάληψη όμως θα φτάσουν στο γκολ όταν ο Ψυχογιός στο 50′ θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας της Αναγέννησης και από κοντά θα ανοίξει το σκόρ. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πιέσουν για να φτάσουν σε ένα γκολ όμως ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά και ανέκοπτε όλες τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Η Αναγέννηση θα μείνει με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν σε ένα μαρκάρισμα παίκτη του Αντιρρίου στον Ζέλα ο παίκτης της Αναγέννησης επιτέθηκε φραστικά στον κ. Ρεντίφη που τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ρεντίφης με βοηθούς τον κ. Βαλλιάνο και την κ. Μπακάκη.
Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς): Φλωρόπουλος , Βλάχος, Παναγιωτόπουλος, Πυρής, Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος (67’Κάκκος), Ταμπάκης, Κουραχάνης, Ψυχογιός, Αλεξόπουλος (73′ Πέκεζ), Θανασιός(83′ Παπαδόπουλος).
Ανεγέννηση Θέρμου (Φώτης Αγγελόπουλος): Μιχάλης, Χρυσικός, Μπίστας, Καλιακμάνης, Κούκιας, Τριανταφύλλου, Ζέλα,  Παντής, Μαραγιάννης (74′ Καλλιακμάνης), Κούκος,  Στρατόπουλος 83′ Κόκκοτος).
http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »