Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Γιάννης Ματζουράκης: Δεν νομίζω ότι άλλη ομάδα έβαλε τόσα προβλήματα στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ματζουράκη: 

Για το ματς: «Ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο. Ωστόσο πρέπει να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας και θέλω να τους συγχαρώ όλους. Αν θα μπορούσα να έχω ένα παράπονο, ένας φρέσκος παίκτης που μπήκε έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Βάλαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό σε όλο το παιχνίδι, με φάσεις καθαρές και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε το σκορ. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, προσπαθεί πάντα να πάρει τον πρώτο ρόλο και προς αυτή την κατεύθυνση δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και δοκάρια». 

Τι έφταιξε μετά το γκολ και οι παίκτες σας δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένοι; «Στο πρώτο γκολ είναι πέντε παίκτες και περνάει η μπάλα. Τα άλλα δύο γκολ θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερες θέσεις και να τα αποφύγουμε». 

Πώς χάσατε το ματς; «Ωραία ερώτηση, αλλά αν δείτε το φιλμ του παιχνιδιού, θα δείτε την απάντηση. Ηδη έχω τοποθετηθεί. Είναι κρίμα για μία προσπάθεια 80 λεπτών να χάνει από μία ομάδα που ήξερε τι θέλει. Είναι κρίμα για τα παιδιά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, αλλά μόνο από έναν συγκεκριμένο. Πράγματι, στενοχωρήθηκα από ένα τέτοιο ματς. Είχε καλή συμπεριφορά η ομάδα. Δεν νομίζω ότι άλλη ομάδα έβαλε τόσα προβλήματα στον Ολυμπιακό. Από μόνοι σας θα δείτε ότι τον γιούχαραν τον αντίπαλο». 

Και πέρσι, και φέτος ο Παναιτωλικός βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Τι πρέπει να κάνει για να φύγει με τον βαθμό από το Καραϊσκάκη; «Να μην κάνει λάθη και να τα κάνει όλα καλύτερα». 

Μήπως θα έπρεπε όταν έγινε το 0-1, να μην κυνηγήσετε το 0-2 και να παίξετε όπως στο πρώτο ημίχρονο; Ανοιχτήκατε μετά το πρώτο γκολ. Μήπως ήταν και ένα λάθος δικό σας ή των παικτών; «Στο γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε καλή διάταξη. Τριάντα χρόνια παίρνω τις ευθύνες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω». 

Τι κρατάτε από το σημερινό ματς και τι πετάτε; «Κρατάω την αγωνιστική ταυτότητα των παικτών. Δεν είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με δύο-τρεις εμφανίσεις ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας. Φυσικά δεν θέλω να κρατήσω τα τελευταία δύο γκολ».


http://www.novasports.gr/
« PREV
NEXT »