Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Μπέντο: Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό τον αντίπαλο

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπέντο: 

«Σε σχέση με την προετοιμασία προσπαθήσαμε να την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε. Να μελετήσουμε τα θετικά του στοιχεία και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας θετικά. Προσπαθώντας πάντα να αποφύγουμε τα λάθη. Αυτός ήταν ο τρόπος που προετοιμάσαμε το παιχνίδι και αυτό κάνουμε πάντα. Σε σχέση με τον αντίπαλο, τον αντιμετωπίσαμε με πολύ σεβασμό. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας πρέπει πάντα να προσέχουμε. Σε σχέση με το παιχνίδι πιστεύω ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια γιατί κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Οφείλεται και στη δική του αξία, αλλά και σε δικά μας λάθη».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: «Όσον αφορά εμένα, το δικό μου πάθος είναι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τις μεταγραφές, όμως δεν αποτελεί μέρος της αρμοδιότητάς μου. Το πάθος μου είναι το παιχνίδι και μόνο. Όμως αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ό,τι καλύτερο μπορώ για να προετοιμάζω τα παιχνίδια. Όσον αφορά στην δεύτερη ερώτηση, δεν θα σχολιάσω το τι πρόκειται να γίνει στην περίοδο των μεταγραφών. Καταλαβαίνουμε ότι ενδιαφέρεστε πολύ. Ό,τι έχει να γίνει από τη δική μου θέση θα γίνει κατά την περίοδο των μεταγραφών, όμως θα γίνει εσωτερικά και θα το μάθετε αφού ενημερωθούν πρώτα οι αρμόδιοι».

Όταν είδατε την ομάδα σας πίσω στο σκορ με 0-1, είχατε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε τον Τσόρι ή σας παρότρυνε ο κόσμος; «Δεν μου φαίνεται σοβαρή ερώτηση. Νόμιζα ότι μου κάνατε πλάκα».

Για την αλλαγή του Φορτούνη: «Όχι, δεν ήταν αναγκαστική αλλαγή, αλλά το λάθος είναι ότι δεν έγινε νωρίτερα η αλλαγή».

Για τον Βιάνα: «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι παίκτες δεν είναι δικοί μου, δεν τους έχω... σπίτι μου. Κάνω προτάσεις σε σχέση με τις ανάγκες που έχει η ομάδα και προσπαθώ να διαχειριστώ με τον καλύτερο τρόπο το υλικό. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω στις ελλείψεις που παρουσιάζονται. Όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές τόσο νέους όπως ο Βιάνα ή ο Ρέτσος, γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους, ξέρουμε ότι έχουν ικανότητες, αλλά αυτό που τους λείπει είναι η εμπειρία. Όταν ένας προπονητής παίρνει αυτή την απόφαση, πάντα παίρνουμε ένα ρίσκο, γιατί οι παίκτες είναι άπειροι και μπορούν να κάνουν λάθη. Τους δίνω το περιθώριο να κάνουν λάθη, γιατί πάντα από τα λάθη μαθαίνουν και βελτιώνονται. Έχουν αξία να βοηθήσουν, είναι νέοι 18-20 ετών».

Για τον Καρντόσο: «Είναι πολύ ευχάριστο για έναν προπονητή να έχει επιλογές και λύσεις. Αυτή ήταν η ιδέα που σχηματίσαμε την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τον Καρντόσο και τον Ιντέγε. Ο Μπράουν έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια και ο Όσκαρ όποτε χρησιμοποιήθηκε, η βοήθεια ήταν πολύ μεγάλη. Πρόκειται για παίκτες που παίζουν με την ίδια τακτική. Η στρατηγική που επιλέγουμε είναι διαφορετική και ανάλογα με τις συνθήκες των παιχνιδιών επιλέγουμε έναν από τους δύο. Εκτός από την επιθετική τους βοήθεια, δίνουν βοήθειες και στην άμυνα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και από τον Ιντέγε και από τον Όσκαρ».


http://www.novasports.gr/
« PREV
NEXT »