Τελευταια Νεα

3 Δεκ 2016

Νικητής ο Παναμβρακικός με επιβλητικό ξεκίνημα

Ο Παναμβρακικός Μπούκας ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΑ, καθώς επιβλήθηκε στη Ματαράγκα της Φλόγας Παλαιομάνινας με 3 - 1. Η ομάδα του Γιάννη Μακρή ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 32΄ με 3 - 0, ενώ η Φλόγα μείωσε γρήγορα, αλλά στις φάσεις που δημιούργησε για να πλησιάσει στο γκολ η αστοχία και ο Ρόκκος δεν της επέτρεψαν να "ξαναμπεί" στο παιχνίδι.
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Παναμβρακικός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Γκουτσέλης δεν απομάκρυνε σωστά μετά το φάουλ του Μακρή και ο Πάνος Τσιούνης έκανε το γύρισμα στο Θανάση Καβαλλάρη που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν συνέλθουν οι παίκτες της Φλόγας ο Παναμβρακικός "χτύπησε" για δεύτερη φορά. Ήταν το 8ο λεπτό όταν ο Πάνος Τσιούνης έκανε τη σέντρα και ο Τζουλιάνο με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2. Η Φλόγα δε μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία πέρα από ένα σουτ του Πιστιόλη που έφυγε άουτ στο 16΄ και στο 31΄ ο Αποστόλης Τσιούνης έκανε την πάσα στο Θανάση Καβαλλάρη που σούταρε, ο Διαμαντής έδιωξε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκουτσέλη με το Γκιάφη να υποδεικνύει το πέναλτι, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι της Φλόγας. Ένα λεπτό αργότερα ο Αποστόλης Τσιούνης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 0 - 3. Η Φλόγα αντέδρασε, έχασε ευκαιρία με κεφαλιά του Πιστιόλη στο 39΄ και στο 40΄ μείωσε με πλασέ του Πιστιόλη μετά από σέντρα του Γκουτσέλη και προβολή του Νάκου που "έστρωσε" στο σκόρερ. Η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να ξαναμπούν για τα "καλά" στο παιχνίδι χάθηκε στο 44΄ όταν το σουτ του Πιστιόλη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος η Φλόγα μπήκε για να πιέσει και ο Παναμβρακικός έψαχνε τους χώρους για να βγάλει φάσεις. Στο 50΄ ο Διαμαντής έδιωξε το σουτ του Αποστόλη Τσιούνη και στη συνέχεια ο Πάνος Τσιούνης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 70΄ ο Ρόκκος έκανε μεγάλη επέμβαση διώχνοντας το σουτ του Νάκου και στο 78΄ η Φλόγα σκόραρε με τον Καντάνη με το Γκιάφη να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ στο σκόρερ και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται. Στο 85΄ και στο 87΄ ο Παναμβρακικός έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Τζουλιάνο και Αποστόλη Τσιούνη αντίστοιχα και στο 91΄ ο Ρόκκος για ακόμα μία φορά αντέδρασε σωστά διώχνοντας εντυπωσιακά το σουτ του Φάτσαλη. Το τελικό 1 - 3 έφερε χαμόγελα στην ομάδα της Μπούκας που έφτασε τους 33 βαθμούς, με τη Φλόγα να μένει στους 19.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Γκολ. Φάουλ του Μακρή ο Γκουτσέλης δεν απομακρύνει σωστά, ο Πάνος Τσιούνης γίνεται κάτοχος της μπάλας κάνει το γύρισμα από δεξιά και ο Θανάσης Καβαλλάρης με κοντινό πλασέ κάνει το 0 - 1.
8΄ Γκολ. Σέντρα του Πάνου Τσιούνη από δεξιά ο Τζουλιάνο με κοντινό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2.
16΄ Κόρνερ του Καρύμπα ο Νταλαπέρας κάνει το τακουνάκι και η μπάλα φτάνει στον Πιστιόλη που με σουτ από κοντά στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
31΄ Πάσα του Αποστόλη Τσιούνη στο Θανάση Καβαλλάρη που σουτάρει, ο Διαμαντής διώχνει και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Γκουτσέλη με το Γκιάφη να υποδεικνύει πέναλτι.
32΄ Γκολ. Ο Αποστόλης Τσιούνης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 0 - 3.
39΄ Σέντρα του Ντζιμάνη ο Ρόκκος δε βρίσκει στην έξοδο τη μπάλα και ο Πιστιόλης πιάνει κεφαλιά άουτ.
40΄ Γκολ. Σέντρα του Γκουτσέλη από δεξιά ο Νάκος κάνει προβολή και η μπάλα φτάνει στον Πιστιόλη που με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα για το 1 - 3.
44΄ Φάουλ του Νάκου οι αμυντικοί διώχνουν, αλλά η μπάλα φτάνει στον Πιστιόλη που από πλάγια δεξιά σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.
50΄ Σουτ του Αποστόλη Τσιούνη ο Διαμαντής διώχνει και ο Πάνος Τσιούνης από πλάγια δεξιά κάνει το σουτ που φεύγει άουτ.
55΄ Σουτ του Ντζιμάνη η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
67΄ Φάουλ του Τζουλιάνο κεφαλιά του Αποστόλη Τσιούνη η μπάλα φεύγει άουτ.
70΄ Σουτ του Νάκου έξω από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία ο Ρόκκος.
78΄ Φάουλ του Νάκου ο Καντάνης με κεφαλιά σκοράρει, αλλά νωρίτερα ο Γκιάφης υπέδειξε επιθετικό φάουλ.
85΄ Σέντρα του Αποστόλη Τσιούνη από δεξιά ο Τζουλιάνο από καλή θέση δεν πλασάρει καλά και η μπάλα φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει το Διαμαντή.
87΄ Κούρσα του Αποστόλη Τσιούνη από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει ελάχιστα άουτ.
91΄ Σουτ του Φάτσαλη έδιωξε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία ο Ρόκκος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Γκουτσέλης (72΄ Μπούρος), Νταλαπέρας, Στριμένος, Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (79΄ Φάτσαλης), Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Καρύμπας (28΄ Νούλας Σ.).

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Γιάννης Μακρής): Ρόκκος, Παππάς, Κάκκος, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Μακρής, Τσιούνης Π. (67΄ Λαγοπάτης), Καβαλλάρης Α. (82΄ Μπαλάφας), Τζουλιάνο Μούτσα (88΄ Κυρόσιμος).
« PREV
NEXT »