Τελευταια Νεα

19 Δεκ 2016

Νικκηφόρο πέρασμα ΑΕ Οινιαδών από Αστέρα Μεσολογγίου

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου το πρωί της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου από την ομάδα της ΑΕ Οινιάδων.
Πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια και με ορθολογικό πλάνο στο παιχνίδι η ομάδα της ΑΕ Οινιάδων, με τους γηπεδούχους να αστοχούν δυο φορές από τα έντεκα βήματα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κολιάτσας που απέκρουσε και τα δυο πέναλτι, αλλά και όποτε χρειάστηκε ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν ουσιαστικός στις επεμβάσεις του.
Το φιλμ του αγώνα:
6΄κλέψιμο του Ναούμη και πλάσε, πάνω στον Κολιάτσα.
12΄σουτ του Κοκώρη, στην αγκαλιά του Κολιάτσα.
14΄ΓΚΟΟΛ, κάθετη πάσα του Βασιλείου, πλάσε του Αμπλιανίτη θα αποκρούσει ο Ρέκλη, σε δεύτερο χρόνο ο Σένια με σουτ θα κάνει το 0-1.
18΄εκτελεση κόρνερ του Παππά Σ., κεφαλιά του Παπαδόπουλου άουτ.
38΄ΓΚΟΟΛ, σουτ μέσα από την περιοχή του Βασιλείου 0-2.
44΄σέντρα από αριστερά για τον Αστέρα, κεφαλιά του Παπαδόπουλου άουτ.
47΄καθετη πάσα με αποδέκτη τον Σένια, το πλασέ που θα κάνει θα πέραση άουτ.
49΄ανατροπή του Ναούμη στην περιοχή από τον Διονάτο και πέναλτι για τον Αστέρα. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ναούμη με τον Κολιάτσα να μπλοκάρει την μπάλα.
53΄σουτ του Φονταλή, θα μαζέψει ο Κολιάτσας.
55΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Παππά, κεφάλια του Αμπλιανίτη 0-3.
59΄χερι του Λάκκα στην περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Πασπαλιάρης, και αυτός θα νικηθεί από τον Κολιάτσα.
60΄ΓΚΟΟΛ, κοντρα επίθεση για του φιλοξενούμενους, με τον Αμπλιανίτη με ψύχραιμο πλάσε να κάνει το 0-4.
62΄σουτ του Λάκκα, θα απομακρύνει σε κόρνερ ο Ρέκλης.
64΄σουτ του Μιχαλόπουλου Ι.Δ θα μπλοκάρει ο Κολιάτσας.
65΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Σταμάτη να νικιέται και στο σουτ που θα επιχειρήσει αλλά και την κεφαλιά σε δεύτερο χρόνο από τον Κολιάτσα.
72΄σουτ στην κλειστή γωνία του Ναούμη, σε κόρνερ ο Κολιάτσας.
73΄εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου Ι.Δ, κεφαλιά του Ναούμη στην αγκαλιά του Κολιάτσα.
79΄νεα εκτέλεση κόρνερ με τον Μιχαλόπουλο για τον Αστέρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Γαντζούδη λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Βελαόρας, Γεωργίου και Κανταρέλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέκλης, Κοκώρης, Σούφρας (54΄Μιχαλόπουλος Ι.Δ), Μπούλης, Τάσσος, Δάλλας (34΄λ.τ Γαντζούδης), Φονταλής, Σταμάτης Κ., Ναούμης, Παπαδόπουλος (46΄Πασπαλιάρης), Παππάς Σ.΄

ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ: (Κώστας Λιαπίκος) Κολιάτσας, Καγκαρέλης, Λάκκας, Αλετράς, Σαλονίτης (46΄Διονάτος), Ρέκας (73΄Γιανούζι), Βασιλείου, Συρροκώστας, Αμπλιανίτης (66΄Μακρόπουλος), Παππάς, Σένια.

http://aitosports.gr

« PREV
NEXT »