Τελευταια Νεα

19 Δεκ 2016

Νίκη για Αναγέννηση Μεσολογγίου επί του Αλικυρναϊκού με 4-0


Ευρεία νίκη για την Αναγέννηση Μεσολογγίου το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά με σκορ 4-0 στο τοπικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παραμένει για ακόμα μια αγωνιστική στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα με 29 βαθμούς.
Δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά όμως πλαίσια, με την Αναγέννηση να δείχνει πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε μια σημαντική και δίκαιη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχεια.
Το φιλμ του αγώνα:     
2΄σουτ του Καλύβα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
28΄πασα Χαμοσφακίδη στον κενό χώρο για τον Καλύβα, από πλάγια θέση θα πλασάρει με τον Τσιλιγιάννη να αποκρούει σωτήρια.
29΄εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου, κεφαλιά Τσιλιπάνου λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
38΄ομορφο ένα δυο από Καλύβα και Ρήγα, σουτ του πρώτου με τον Τσιλιγιάννη για ακόμα μια φορά να λέει όχι.
39΄ΓΚΟΟΛ, απευθείας εκτέλεση λίγο κάτω από την γραμμή της σέντρα και πλάγια για την Αναγέννηση με τον Καρβέλη να εκτελεί δυνατά στην περιοχή, η μπάλα θα σκάσει μέσα στην περιοχή και θα καταλήξει στα δίχτυα 0-1.
47΄σουτ του Ρισβά μέσα από την περιοχή άουτ.
48΄ΓΚΟΟΛ, προσπάθεια από πλάγια δεξιά του Καλύβα, σουτ στην απέναντι γωνία και 0-2.
50΄εκτελεση φάουλ του Καλύβα στην περιοχή του Αλικυρναϊκού με την μπάλα να μην απομακρύνεται, σουτ του Κατσαβού άουτ.
58΄σουτ του Βασιλείου με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χεριά του Κοκώρη και να περνάει και κάτω από σώμα του τερματοφύλακα, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα με σωτήρια προβολή ο Παναγιωτόπουλος θα απομακρύνει σε κόρνερ.
71΄ΓΚΟΟΛ, μπαλιά του Χαμοσφακίδη στον κενό χώρο για τον Κατσαβό, με πλάσε απέναντι από τον Τσιλιγιάννη θα κάνει το 0-3 για την Αναγέννηση.
77΄σουτ του Λάτσου άουτ.
79΄κόρνερ για τον Αλικυρναϊκό με τον Στέφανο Τριφιάτη, κεφαλιά του Ζέρβα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
81΄σουτ του Παπανικολάου άουτ.
83΄ΓΚΟΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για την Αναγέννηση με τον Στάθη να βρίσκει τον Καλύβα και αυτός με ιδανικό πλάσε να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-4 για την ομάδα του.
86΄σουτ του Γιώργου Τριφιάτη, με τα πόδια θα διώξει σε κόρνερ ο Κοκώρης.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Γαλανόπουλος και η κ.α Μπακάκη.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Τσιλιγιάννης, Φούντας Δ. (76΄Παπανικολάου), Ψαθάς (64΄Ζέρβας), Τσιλιπάνος, Πασπαλιάρης, Λάτσος, Βασιλείου (75΄Μπέλλος), Τριφιάτης Γ., Φούντας Α., Ρισβάς, Τριφιάτης Σ,.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκώρης, Ρήγας, Ρουμελιώτης, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης, Σταθής (83΄Παπαδάτος), Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός (76΄Μωραϊτης), Σαμαράς (46΄Σακκαρέλης), Χαμοσφακίδης.
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »