Τελευταια Νεα

2 Δεκ 2016

Νίκος Μιμηγιάννης: Η συγχώνευση θα ήταν προς όφελος και των δύο ομάδων

Στο olatagoal.gr μίλησε ο νέος τεχνικός του Αμφίλοχου, Νίκος Μιμηγιάννης. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους λόγους που επέστρεψε στον πάγκο του Αμφίλοχου, στο ρόστερ της ομάδας, στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στο αν συμφωνεί σε μια συγχώνευση ομάδων του Δήμου Αμφιλοχίας.

Για τους λόγους που επέστρεψε ξανά στον Αμφίλοχο: Συναισθηματικοί λόγοι με έκαναν να αποδεχτώ  την πρόταση της διοίκησης γιατί με αυτή την ομάδα έζησα πάρα πολύ καλές στιγμές, πρωταθλήματα, Super Cup και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τώρα που η ομάδα χρειάζεται τη βοήθειά μου.

Για το ρόστερ της ομάδας, αν χρειάζεται ενίσχυση και αν ναι σε ποιές θέσεις θα ενισχυθεί: Είναι νωρίς ακόμα για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για το υπάρχον έμψυχο υλικό. Οπωσδήποτε αν το κρίνω απαραίτητο θα κάνουμε κάποιες προσθήκες παικτών ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Για το φετινό πρωτάθλημα: Πάλι φέτος θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων με μια ομάδα να έχει μια υπεροχή, εννοώ τον Παναμβρακικό, έναντι των άλλων ομάδων που θα παλέψουν για μια θέση στην τετράδα και αναφέρομαι στους Νέος Θέρμιο Απόλλωνα, Ναυπακτιακό Αστέρα, ΑΕ Μεσολογγίου και Φλόγα Παλαιομάνινας. Είναι άτοπο να χρίσουμε φαβορί την στιγμή που υπάρχει η διαδικασία των μπαράζ γιατί σε αυτά τα παιχνίδια πολλοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο.

Στον Δήμο Αμφιλοχίας υπάρχουν τέσσερις ομάδες στην Α' κατηγορία, Παναμβρακικός Μπούκας, Αμφίλοχος, Αμβρακικός Λουτρού και ΑΕ Βάλτου. Αν πιστεύει ότι θα ήταν προτιμότερο να υπάρξει ένωση κάποιων ομάδων όπως για παράδειγμα του Παναμβρακικού με τον Αμφίλοχο;
Είναι υπερβολή σε έναν δήμο να υπάρχουν τέσσερις ομάδες στην Α' κατηγορία. Λογικό είναι να μην υπάρχουν ποδοσφαιριστές να καλύψουν τις ανάγκες των ομάδων με αποτέλεσμα οι ομάδες να έχουν υψηλά μπάτζετ με όλο το ρίσκο. Νομίζω ότι μια πιθανή συγχώνευση, που εγώ είμαι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση,θα ήταν προς όφελος και των δύο ομάδων.





« PREV
NEXT »