Τελευταια Νεα

17 Δεκ 2016

Νίκη στο φινάλε του πρώτου γύρου για τον Απόλλωνα Δοκιμίου...2 - 0 τον Άρη Αιτωλικού

Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας Δοκιμίου. Η  ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου κέρδισε με 2 - 0 τον αξιόμαχο Άρη Αιτωλικού φτάνοντας τους 17 βαθμούς και την 11η θέση αφήνοντας στους 5 και την τελευταία θέση τον Άρη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό. Ο Αρκουμάνης ανατράπηκε από τον Πατρινό με τον Καλαμάρη να δίνει το πέναλτι και το Φώτη Κορομηλά να ευστοχεί. Ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο, αλλά δεν ήταν προσεκτικός στην τελική πάσα και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 29 όταν ο Μακρής βρέθηκε απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο, αλλά ο Γιάννης Τσακανίκας πρόλαβε και έκοψε σωτήρια. Στο 39΄ το έργο του Άρη δυσκόλεψε, καθώς ο Φελιμέγκας είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο Νίκο Αθανασίου και οι "νησιώτες" έμειναν με 10 παίκτες.
Στο 49΄ ο Απόλλωνας έδειξε να απλοποιεί τα πράγματα με το Νίκο Αθανασίου να γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή και με σουτ να κάνει το 2 - 0. Δαλαγιώργος και Νίκος Αθανασίου έχασαν από δύο φορές ο καθένας την ευκαιρία να σκοράρουν, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Άρης προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, όμως ο Γιώργος Φράγκος νικήθηκε σε δύο περιπτώσεις από το Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα.

6΄ Γκολ. Ο Αρκουμάνης ανατρέπεται από τον Πατρινό με τον Καλαμάρη να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Φώτης Κορομηλάς που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
10΄ Σουτ του Φώτη Κορομηλά περνάει λίγο άουτ.
12΄ Φάουλ του Δαλαγιώργου η μπάλα έφυγε άουτ.
13΄ Μακρινό σουτ του Φώτη Κορομηλά έφυγε άουτ.
29΄ Πάσα του Αλεξανδρόπουλου ο Γιάννης Τσακανίκας δεν κατάφερε να διώξει και η μπάλα έφτασε στο Μακρή που βρέθηκε απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο, αλλά έκοψε με σωτήρια προβολή ο Γιάννης Τσακανίκας.
37΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά προβολή του Γαρούφη η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μπότα και πέρασε κόρνερ.
39΄ Ο Νίκος Αθανασίου κόβεται με φάουλ από το Φελιμέγκα λίγο πριν μπει στην περιοχή και ο Καλαμάρης δείχνει τη δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Άρη, που μένει με 10 παίκτες.
49΄ Γκολ. Σύγχυση στην περιοχή του Άρη με το Νίκο Αθανασίου να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με κοντινό σουτ να κάνει το 2 - 0.
51΄ Σέντρα του Φώτη Κορομηλά ο Δαλαγιώργος από κοντά με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω στο Γιάντσιο που διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
54΄ Σέντρα του Νίκου Αθανασίου ο Δαλαγιώργος από κοντά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πλάγια και να διώχνουν οι αμυντικοί.
65΄ Πάσα του Χρήστου Κορομηλά στο Νίκο Αθανασίου που σε τετ α τετ με το Γιάντσιο πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Άρη.
78΄ Πάσα του Καρτσακλη στο Νίκο Αθανασίου που βγαίνει τετ α τετ με το Γιάντσιο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
86΄ Ο Ζήσης Ακρίδας μπαίνει από πλάγια δεξιά στην περιοχή και γυρνάει στο Γιώργο Φράγκο που από καλή θέση δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φτάνει εύκολα στα χέρια του Θεοδωρακόπουλου.
87΄ Σέντρα του Ζήση Ακρίδα σουτ του Γιώργου Φράγκου απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Χονδρογιάννης (69΄ Καρτσακλής), Γαρούφης, Μανουσάκης, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Ν., Κορομηλάς Φ., Αρκουμάνης (62΄ Κοντούλης), Ζαχαράκης, Κορομηλάς Χ. (77΄ Πίτλιγγερ).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Λουτσιάν Διακόνου): Γιάντσιος, Καρέτσος, Ζαβιτσάνος, Φελιμέγκας, Πατρινός, Μπότας (47΄ Ακρίδας Ζ.), Μακρής, Ανδρεάκης, Αλεξανδρόπουλος (54΄ Ντόας), Φράγκος Γ., Φράγκος Α. (78΄ Ντελής).
« PREV
NEXT »