Τελευταια Νεα

3 Νοε 2016

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία από τον Ιδομενέα Εμπεσσού

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Ιδομενέα Εμπεσσού συνεχάρη το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης της ομάδας με τον Ηρακλή Αστακού. Η ομάδα τονίζει πως παρά την ήττα η διαιτησία ήταν άριστη και γι' αυτό το λόγο εξέδωσε την ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Αισθανθήκαμε την ανάγκη να συντάξουμε αυτή την ανακοίνωση διότι ανακοινώσεις δεν πρέπει να βγαίνουν μόνο όταν κάτι μας ενοχλεί ή πιστεύουμε ότι έχουμε αδικηθεί. Πάντα υπάρχει χώρος για ένα καλό λόγο όταν συμβαίνουν πράγματα άξια αναφοράς.
Θέλουμε λοιπόν, να συγχαρούμε τη διαιτητική τριάδα, του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας, Ιδομενέα Εμπεσού και εκείνης του Ηρακλή Αστακού. Ο διαιτητής κ. Σπυράτος και οι βοηθοί του, Αντωνόπουλος και Μπακάκη, είχαν μια άριστη διαιτησία. Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν έχασαν τον έλεγχο, παρόντες σε όλες τις φάσεις, έλαβαν σωστές αποφάσεις επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και χαρακτήρα.
Πέρα από το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα μας δεν κέρδισε τον αγώνα, οφείλουμε να επαινέσουμε τη διαιτητική τριάδα για την άριστη διαιτησία και να ευχηθούμε  να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια, καθώς τέτοιες διαιτησίες εμπεδώνουν το αίσθημα δικαιοσύνης και βοηθούν το άθλημα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.