Τελευταια Νεα

20 Νοε 2016

Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Στους Αργοναύτες το ντέρμπι του Αγρινίου

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ οι Αργοναύτες κέρδισαν με 54 - 51 την Προοδευτική στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου. Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, που ήταν πάρα πολλοί, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με το "ροζ" φύλλο να πηγαίνει τελικά στην ομάδα του Μιχάλη Σταμουλάκη.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με πρωταγωνιστές τους Μαρκουίζο και Σούρλα πήραν διαφορά 8 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Σούρλας συνέχισε να δίνει λύσεις επιθετικά στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι Αργοναύτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 34 - 25. Η Προοδευτική που αγωνίστηκε χωρίς τους Κρητικό και Ζαμπάρα, έκανε την προσπάθειά της να επανέλθει στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο και παρότι έχασε με τραυματισμό και τους Αραχωβίτη και Μακρή μείωσε στους 6 με τη συμπλήρωση 30 λεπτών. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Προοδευτική πλησίασε στο σκορ, διεκδίκησε το παιχνίδι και τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία επίθεση. Ο Σαλαγιάννης ευστόχησε σε μία βολή κάνοντας το 54 - 51 και μετά το τάιμ άουτ του Βασίλη Ζαρκάδα η Προοδευτική είχε επίθεση 11 δευτερολέπτων. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το τρίποντο και επιχείρησαν τρεις προσπάθειες, καθώς πήραν δύο επιθετικά ριμπάουντ, όμως Τσάσσης, Διαμάντης και Χαντζής αστόχησαν με τους Αργοναύτες να παίρνουν τη νίκη και την Προοδευτική να γνωρίζει την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.
Για τους νικητές ο Σούρλας πέτυχε 22 πόντους και ο Μαρκουίζος πρόσθεσε 11. Από την Προοδευτική πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσάσσης με 18.

Δεκάλεπτα: 20 - 12, 14 - 13, 10 - 13, 10 - 13.

Διαιτητές: Σταθόπουλος - Χριστογιάννης.

Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Μιχάλης Σταμουλάκης): Τσέπας, Ακριτίδης, Σαλαγιάννης 2, Κουτρουμάνος 5(1), Σούρλας 22(4), Καρατσόλης, Μαρκουίζος 11(3), Καραμπέτσος, Τσάνος 8, Τραϊφόρος 6, Σαλαούνης, Δημητρίου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Ζαρκάδας): Αραχωβίτης 2, Διαμάντης 8(1), Καλαμπαλίκης 6, Κατερινόπουλος 3, Μακρής 6, Φραγγελάκης 6, Χαντζής, Ρούσης 2, Σαλμούκας, Δασκαλάκης, Τσάσσης 18, Φωτόπουλος.
« PREV
NEXT »