Τελευταια Νεα

4 Νοε 2016

Επιστροφή στο ανακαινισμένο γήπεδο και Αγιασμός για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Την πρώτη τους προπόνηση στο ανακαινισμένο γήπεδο πραγματοποίησαν οι παίκτες της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου.
Παίκτες λοιπόν και τεχνική ηγεσία πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά ενώ το παρόν έδωσαν και μέλη της Διοίκησης.
Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άριστη κατάσταση ενώ στο άμεσο μέλλον αναμένεται να γίνουν εργασίες για την κατασκευή και του βοηθητικού γηπέδου.
Παράλληλα με την επιστροφή στη φυσική της έδρα η ομάδα του Ευηνοχωρίου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό και πήραν την  ευλογία από τον πατέρα Δημήτρη.
Παρουσία σ’ αυτή την εκδήλωση της ομάδας έδωσαν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, ενώ παραβρέθηκε και το μέλος της Διοίκησης (ταμίας ) της ΕΠΣΝΑ Κος Κόρρας Χρήστος.
Παράλληλα παρόντες ήταν τα μέλη της διοίκησης Χ. Ξηρός (πρόεδρος), Δ. Κωνσταντακόπουλος, καθώς και φίλαθλοι που με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την στήριξή προς την ομάδα.
Η ομάδα προέρχεται από δύσκολα χρόνια και άρχισε η απόπειρα για κάτι καινούριο και υγιές. Ελπιδοφόρα η αρχή, ακόμα και στο χλοοτάπητα! Είναι ο δρόμος της ελπίδας, που δημιουργούν όλοι μαζί, για παίκτες, διοίκηση, και κόσμος. Μια φιλόδοξη προσπάθεια, που τιμά το Ευηνοχώρι που στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού μας, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε  τους παίχτες που βγήκαν από τα σπλάχνα της και έπαιξαν στην Α' Εθνική (Τσακμακίδης Α.-Ψεύτης Χ.-Ντρέλιας Γ.) και πολλοί  άλλοι ακόμη σε Β΄, Γ΄και Δ΄Εθνική.
Μετά την τέλεση του αγιασμού η ομάδα πραγματοποίησε την προγραμματισμένη προπόνηση της.

πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

« PREV
NEXT »