Τελευταια Νεα

15 Νοε 2016

Χάντμπολ Γυναικών: Στην Εθνική Χατζηπαρασίδου και Καρέλα του Παναιτωλικού

Δύο παίκτριες του τμήματος χάντμπολ του Παναιτωλικού στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.
Οι προπονητές της Εθνικής χάντμπολ των γυναικών, Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης, κάλεσαν 18 παίκτριες σε καμπ προετοιμασίας που θα διεξαχθεί μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 
Ανάμεσα στις 18 παίκτριες είναι και οι Μαρία Χατζηπαρασίδου και Αντζελα Καρέλα του Παναιτωλικού.
Η εθνική θα συγκεντρωθεί αύριο (16:00) στο Αμύνταιο και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με το Ισραήλ στο κλειστό της πόλης την Παρασκευή (18/11, 18:00) και το Σάββατο (19/11, 12:00). Στις 24 Νοεμβρίου η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία, καθώς το διάστημα 25-27/11 θα διεξαχθούν στην πόλη Σάλα οι αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τον οποίο συμπληρώνουν, εκτός της «οικοδέσποινας» και της ελληνικής ομάδας, η Λιθουανία και η Ουκρανία.
Οι αθλήτριες που κλήθηκαν στην εθνική είναι οι εξής: Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Νούλα, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρέλα (Παναιτωλικός), Γκάτσιου (ΑΕΠ Πανόραμα), Ταϊρίδου (Αμύντας Αμυνταίου), Βασιλειάδου (ΓΑΣ Καματερού).

« PREV
NEXT »