Τελευταια Νεα

16 Νοε 2016

Ανέλαβε την ευθύνη για Στρατώνι και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης ο Μυριούνης

Με δήλωσή του στο olatagoal.gr o τεχνικός του Vivecrhrom Α.Ο. Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Σ.Α. Στρατωνίου, τόνισε όμως ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης στις 4 στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Γνωρίσαμε μια σκληρή αλλά δίκαιη ήττα από την ομάδα του Στρατωνίου σε ένα παιχνίδι που δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκιδικής για την πολύ καλή της εμφάνιση και τη νίκη που άξιζε απόλυτα.
Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα και την εμφάνιση, γιατί πιστεύω πως δε μπόρεσα να βρω τις λύσεις που έπρεπε για να αντιστρέψω την κακή εικόνα που είχαμε στο παρκέ.
Όμως πιστεύω πολύ στα παιδιά μου και δε θεωρώ ότι μια ήττα, ακόμα και με αυτό τον τρόπο που ήρθε, μπορεί να χαλάσει την εικόνα που έχουμε και τη δουλειά που κάνουν. Μπροστά μας είναι το παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να "σβήσουμε" την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής και να δείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια όπως έχουμε μάθει. Σεμνά και με το κεφάλι χαμηλά.
« PREV
NEXT »