Τελευταια Νεα

7 Οκτ 2016

Pre game: Θύελλα Παραβόλας - Αχελώος Αγγελοκάστρου

Στο γήπεδο της Παραβόλας η τοπική Θύελλα φιλοξενεί τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ: Παρέμεινε στους 3 βαθμούς μετά την ήττα από την ΑΕΜ. Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της θέλει το "τρίποντο". Ο Ανδρέας Κονδύλης δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αλ Γιουσέφ, ενώ Ματθαίος Λιάρος και Τσιμπούκας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Εκμεταλλεύτηκε για δεύτερο παιχνίδι την έδρα του και με τη νίκη επί του Αμφίλοχου έφτασε τους 6 βαθμούς. Θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι. Ο Γιώργος Ζήκος δεν υπολογίζει τον τραυματία Λευτέρη Καλοκαίρη και τους τιμωρημένους Μπέτσικα, Κουτρούλη και Νίκο Καλοκαίρη, ενώ επιστρέφει ο Μιχάλης Μπούτιβας.

« PREV
NEXT »

8 σχόλια

  1. Ηττα σοκ για τη θυελλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κλάψει η μπάλα πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε γερά αγγελοκαστροοοοοο!!! Εχεις την στήριξη και απο το θερμό !!!!!!!!! Κανένα σωματείο δεν γουστάρει αυτούς που στήνουν ομάδες και δεν πάνε στα φιλικά. !!!!!!!!!!!!!!! Να δω αν χρειαστείτε βαθμούς πιός θα σας δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παμε γερά αγγελοκαστροοοοοο!!! Εχεις την στήριξη και απο το θερμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Κανένα σωματείο δεν γουστάρει αυτούς που στήνουν ομάδες και δεν πάνε στα φιλικά. !!!!!!!!!!!!!!! Να δω αν χρειαστείτε βαθμούς πιός θα σας δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πελεκανε κανε την εμφανιση με γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχελαρα και στην Ρόδο σε βλέπουμε μωρηηηη αρρωστιαα πάμε γερααααα κουρτίνα σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.