Τελευταια Νεα

22 Οκτ 2016

Pre Game 8η Αγωνιστική Super League

Την αυλαία των αγώνων για την 8η αγωνιστική της Super League ανοίγει το παιχνίδι ΑΟ Κέρκυρας εναντίων του Αστέρα Τρίπολης. Ξεχωρίζει το derby της αγωνιστικής Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Α.Ο.Κέρκυρα -Αστέρας Τρίπολης 22/10/2016 16:00 Προηγόυμενο Αποτέλεσμα 1-0 Οι δύο ομάδες πηγαίνουν σε αυτό το παιχνίδι με διαφορετική ψυχολογία. Οι ''Φαίακες'' προέρχονται από την βάρια ήττα με 4-0 από τον Παναιτωλικό, όμως δεν ήταν μόνο η ήττα αλλά η εμφάνιση που προβλημάτισε, όσο για τον Αστέρα προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και θέλει να ξεκινήσει ένα σερι για να μην μείνει άλλο πίσω στο πρωτάθλημα.
Πλατανιάς -Α.Ο. Ξάνθη 18:15 Προηγούμενο αποτέλεσμα 3-1 Ο Πλατανίας την προηγούμενη αγωνιστική υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα όμως η εικόνα δεν ήταν αρνητική και παρά την ήττα η ομάδα του Παράσχου θέλει να αφήσει πίσω την ήττα και να συνεχίσει την μέχρι τώρα εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα. Η Ξάνθη προέρχεται από την έκπληξη που έκανε στην Λεωφόρο κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό και με την ψυχολογία στα ύψη θέλει στα περιβόλια να διεκδικήσει κάτι.
A.E.K.-Πανιώνιος 20:30 Προηγόυμενο αποτέλεσμα 2-0 Το derby της προσφυγιάς μεταξύ ΑΕΚ και Πανιωνίου κλείνει τους αγώνες του Σαββάτου. Σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες έρχονται με διαφορετική ψυχολογία. Η ΑΕΚ είχε εξελίξεις εντός εβδομάδας αφού άλλαξε προπονητή και με τον Μοραϊς στον πάγκο της θέλει να αφήσει καλές εντυπώσεις. Ο Πανιώνιος προέρχεται από ήττα με τον Ολυμπιακό όμως ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Ο.Α.Κ.Α
ΑΕΠ Ηρακλής -Ατρόμητος 23/10/2016 16:00 Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι όπου ο Γηραιός είχε και αυτός εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αφού έγινε δεκτή η παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, και ο Γίαννης Αμανατίδης είναι προπονητής του Ηρακλή.Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή που θέλει να φτάσει στην πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Ο Ατρόμητος προέρχεται από εντός έδρας νίκη με την Βέροια και η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη η οποία δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο ακόμη όμως τα αποτελέσματα έρχονται.
Λεβαδειακός -Παναιτωλικός 18:15 Προηγούμενο αποτέλεσμα 2-2 Ο Λεβαδειακός προέρχεται από αγωνιστική απραξία αφού την προηγούμενη αγωνιστική το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έγινε πότε λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην πόλη των Ιωαννίνων. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως αρνητικός συντελεστής για τον Ντόστανιτς. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την νίκη με την Κέρκυρα με 4-0. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχει κάνει σωστή προετοιμασία και θέλει να φύγει από το γήπεδο που άξιζε το κάτι παραπάνω τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν κατάφερε ποτέ να φύγει με την νίκη.
ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ε.Λ. Προηγόυμενο αποτέλεσμα 2-1 Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται και αυτός από απραξία λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή και υποδέχεται την Λάρισα σε ένα παιχνίδι αρκετά αμφίρροπος αφού ο ΠΑΣ προέρχεται από αγωνιστική απραξία και η Λάρισα από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.
Ολυμπιακός -Π.Α.Ο.Κ. 20:30 Προηγούμενο αποτέλεσμα 1-0 Το derby της αγωνιστικής.Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ανέκαθεν έχουν πολύ πάθος και το φετινό έχει και βαθμολογική σημασία αφού ο ΠΑΟΚ αν χάσει από τον Ολυμπιακό μένει πολύ πίσω για τον στόχο του Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες προέρχονται από Ευρωπαϊκό παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε την Αστάνα με 4-1 ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Καραμπάχ.
Βέροια - Παναθηναϊκός 24/10/2016 19.30 Προηγούμενο αποτέλεσμα 0-1 Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία των αγώνων για την 8η αγωνιστική είναι αυτό της Βέροιας εναντίων του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα αφού η Βέροια έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο και ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε με την Ξάνθη μέσα στην έδρα του.Η Βέροια είναι μια ομάδα που έχει δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια. Κωνσταντίνος Μαραγκούλας
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.