Τελευταια Νεα

23 Οκτ 2016

Η απάντηση του αντιδημάρχου κ.Νίκου Γκρίζη στην ανακοίνωση της Δόξας Καινουργίου

Η απάντηση του αντιδημάρχου Αγρινίου κ.Νίκου Γκρίζη   για το Βοηθητικό γήπεδο της Δόξας Καινουργίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας του Καινουργίου.
Η ανακοίνωση:

Η δημιουργία βοηθητικού γηπέδου στο Καινούριο, δίπλα από το ανακατασκευασμένο 5Χ5, ήταν επιτακτική ανάγκη, μετά την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου. Γι’ αυτό το σκοπό και μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΔΕ Καινουρίου κ. Ευθυμίου αλλά και το ΔΣ της Δόξας, αποφασίσαμε όπως διαμορφώσουμε το χώρο με γκρέϊντερ και ακολούθως γίνει η επιχωμάτωση με χώμα, που μετέφερε ο Δήμος, ενώ αργότερα την επίστρωση του χώματος θα την αναλάμβανε, με δικά του μέσα το σωματείο, όπως ακριβώς έγινε στο Δοκίμι, στο Ζευγαράκι και αλλού. Όλα τα ανωτέρω έγιναν, από πλευράς του Δήμου και ναι το γκρέϊντερ πήγε και στο λιοστάσι και στη στάνη (προηγούνται ίσως οι περιουσίες των συνδημοτών;) , αφού πρώτα είχε διαμορφώσει το χώρο του βοηθητικού γηπέδου, αλλά αυτό που απέμεινε από πλευράς του σωματείου, προφανώς δεν έγινε και τώρα ψάχνουμε για θύτες. Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ο Δήμος προέβη σε ανακατασκευή έξι (6) γηπέδων (Καινουρίου, Παναιτωλίου, Καραπαπά, Καλυβίων, Δοκιμίου, Παπαδατών), με συνεργασία των σωματείων που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες περιοχές, ερχόμενος να αποκαταστήσει λάθη ή αδιαφορίες του παρελθόντος. Το τελευταίο όμως που έχει κάποιος να κατηγορήσει τούτη τη Δημοτική Αρχή είναι για εμπαιγμό. Όταν συμφωνούμε, οφείλουμε να τηρούμε τη συμφωνία, πολύ δε περισσότερο όταν ο Δήμος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα των αθλητικών υποδομών του Καινουρίου, με την ανακατασκευή του 5Χ5, του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου, και τη δημιουργία του βοηθητικού. Τα υπόλοιπα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο… 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Νίκος Γκρίζης
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Καλό θα είναι ο κ. Γκρίζης να καταλάβει ότι είναι υποχρέωση του δήμου προς τους πολίτες του η συντήρηση και η αξιοπρεπή εικόνα των αθλητικών εγκαταταστασεων,παιδικων χαρών(καλύτερα να μην συνεχίσω με αυτό το θεμα)του τόπου. Ο πολίτης αξίζει τον σεβασμό και ο δήμος όπως και κάθε ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ δεν πρέπει να αναλώνεται σε ανακοινώσεις και αυτοκριτικές. Ο απλός πολίτης ποσως ενδιαφέρεται για συμφωνίες και μερίδιο ευθυνών. Ο πολίτης θέλει να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του σε μια αξιοπρεπή και όχι σε μια παρατημένη από όλους και απο όλα κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ) ΚΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠ' ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΝ 5.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακατασκευή έξι γηπέδων. ...???? Μάλλον στα χαρτιά γιατί στο Καινούργιο έχουν μείνει μόνο στην μερική σπορά του γηπέδου. Το γήπεδο μπορεί να φαίνεται πράσινο κύριε αλλά για να παίξει ποδόσφαιρο εκεί η ομάδα θέλει πολύ μα πολύ δουλειά ακόμα... Εκτός και ο Δήμος φροντίζει να δημιουργησει χώρους για πικ νικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re paidia edw einai tragikes h egatastasis sto dimotiko stadio agriniou.ti sizitame twra!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.