Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2016

Γιώργος Αρμύρας: Ζητάμε ίση μεταχείριση

Δηλώσεις στο olatagoal.gr για το εκτός έδρας ματς με τις Ελπίδες Αγρινίου έκανε  ο τεχνικός του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας Γιώργος Αρμύρας.

Αναλυτικά:
Ειναι ενας αγωνας απεναντι σε ενα νεανικο συνολο που προερχεται απο μια σημαντικη νικη εκτος εδρας. Στοχος μας η νικη μετα το <<στραβοπατημα>>που ειχαμε στην εδρα μας με την ΑΕΚ ΑΓ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Η ομαδα θα αγωνιστει χωρις τον ΑΝΔΡΕΑ ΚΡΑΝΙΑ λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟ λογω προβληματος υγειας και θα επανελθουν την επομενη εβδομαδα.....Αντιθετως επιστρεφει ο τιμωριμενος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΩΡΑΚΑΣ καθως και ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ και ο ΡΕΝΑΤΟ ΜΟΥΤΣΑ..Ελπιζουμε σε ενα καλο παιχνιδι με καλη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ γιατι απο περυσι οπως και.στα δυο επισημα παιχνιδια η ομαδα αντιμετωπιζεται ανισα απο την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ σε σχεση με τις υπολοιπες αντιπαλες ομαδες..Ειμαστε μια ομαδα με το πιο μικρο μπατζετ και με παιχτες που δινουν απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ τους οπως και το ΔΣ για να υπαρχουμε Ειμαστε μια ομαδα που υπαρχουμε απο το 1930 και ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ την γνωμη μας στα τεκτενομενα του ποδοσφαιρου κατι που σημαινει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Δεν ζηταμε ιδιαιτερη μεταχειρηση αλλα ΙΣΟΤΙΜΙΑ.

Δηλώσεις έκανε και ο Γενινός Αρχηγός Δημήτρης Λιάπης
Αναλυτικα:
Ξεχναμε τα δυο πρωτα επισημα αποτεσματα και κανουμε μια νεα αρχη απο το αυριανο παιχνιδι που ειναι κομβικο σημειο για εμας. θελουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωταθλημα και οχι να ειμαστε απλοι θεατες. Πιστευουμε στις δυνατοτητες που εχει η ομαδα μας. Οι παιχτες μας ειναι ισως οι μονοι που οχι μονο δεν παίρνουν τιποτα αλλα βαζουν και απο την τσεπη τους. Δεν ζηταμε την βοηθεια κανενος αλλα απαιτουμε να μας σεβονται και να ειναι δικαιοι απεναντι μας.


« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Στραβοπατημα λεει ?? Χαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i xeiroteri oamada tis katigorias kai leei stravopatima.giati den pernate ola ta sxolia eseis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρμυρα να δουμε την κυριακη τι θα σου φταιει που θα χασεις απο τα μικρα γραφικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά πήγαινε και βρες γήπεδο να παίξεις Και άσε την Παντάνασσα και τον Αρμύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο αστερας ομως υπαρχει ετσι οπως υπαρχει αλλοι θελανε σαλονια και φαγανε τα μουτρα τους (απολλωνθ μεσαριστα αοαγρινιου κενταυρος μυρτια φλογα κ.α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρμύρα σε ζηλεύουν γιατί όλοι ασχολούνται μαζί σου... Και στο τέλος θα παρακαλάνε να τους δίνεις βαθμούς... συνέχισε το έργο σου και κλείσε τα αυτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρμύρα σε ζηλεύουν γιατί όλοι ασχολούνται μαζί σου... Και στο τέλος θα παρακαλάνε να τους δίνεις βαθμούς... συνέχισε το έργο σου και κλείσε τα αυτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.